Dadis légy oly kedves és nézd meg ezeket a képeket mert te erről beszélsz ez alatt a gép alatt van állítható futómű meg gázos teló hátul. De ennek a motornak köze nincs az SP-hez
Jaj erről hallotam én is debrecenbe mondta a gyerek nekem hogy valaki igy járt és azt is mondta hogy villogott mint a gép a ! jel meg a viz fok is padlón volt :S
NA mindegy ha kicseélik akkor jó:D
nekem azt mondtákh a vízszivattyúja beszart, fellforrt a víz és megragadt na mind1 csak észre ne vegyék a chippeltetett elektronikát mert akkor lesz baj
RSata jobban tudja, csak beszéltem haverommal és mondta h most megy a moci szervízbe 2hétig
Szóval amire visszakapja, addigra itt a suli, ez jó geciség....
h történt? nem tom én meg 6E-t mehetek ezzel a dugóval és igazából nem is bánom, hogy kicsit kicsi és kotyog egy cseppet mert legalább nem akad meg... az már más h ez meg szétrobbanhat és akkor visz mindent...
Héhé, itt sztem valamit félreértettél Dadis. Te elmondtad, h mi van a GP-n (állítható futómű, stb), Zsóti meg aszonta, h te a GP-re gondoltál, és a képen SP-van. Vagyis én így értelmeztem. Ha nem jól gondolom akkor mehet a harc
NA mindegy ha kicseélik akkor jó:D
Szóval amire visszakapja, addigra itt a suli, ez jó geciség....
( )
Ilyenek az olasz mocik, szépek, de........
Juhuhuuu megint kezdődik a show......