stopper Arra én is kiváncsi vagyok mit stopperelsz vele, vagy szerinted mire szánták a tervezők? Tény, hogy neked kell nyomogatni, de nem hinném h ezen fog múlni a köridőd mert max fél mp-t tévedsz... nem kell mindenbe beleokoskodni ha nem érted nem írj, mindenki tudja miről van szó gondol..........
5 és 6 között elveszi az előgyújtást. totál erőtlen lesz abban a tartományban, nem húz sehova, rángat mint az állat és furi hangja lesz...
szerezz bele másik elektronikát, de a gyárit ne baszd szét mert ha viszed szervizre és kiderül h kiszedted a fojtást, ugrott a gari (nekem ezt mondták a köcsög f@sszopó Natixosok..)
Tyt és mi történik 5 és 6 között? nem lesz oyankor iyen gyökér hangja? mert nekem oyan... igy köhög meg minden, de 2-3asban azért átmegye ezena fordulaton csak furi a hangja és utálom
először is, JÁRASD BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! addig ne is akard 5000 fölé pörgetni!!! csak 5 és 6ezer között hal meg, ha visszaváltással 6fölé viszed a fordulatot menni fog az!!
de hangsúlyozom most még NE forgasd 5 fölé legalább 5-800km ig!!! JÁRASD BE SZÉPEN!!!
köszi akkor nem csak nekem van igy mert tod terhelés nélkül enged 5000 felé de már utánna nem.
tyt ha van msn címed akkor megdobhatnál vele meg aki akarja felveszem:D
grat a motorhoz és B.mentest! ha arra gondolsz h 5000nél nem akar felpörögni akkor nem csak neked olyan hanem mindenkinek ezt másik elektronika dobozzal tod kiiktatni vagy chippeltetéssel!
grat hap a géphez,leszel este msnen?
tetű Natix...
baszéltem telon reggel a kereskedővel azt mondta első szervíznél ezt megoldják... kiszedik gyerélik nem tom..
szerezz bele másik elektronikát, de a gyárit ne baszd szét mert ha viszed szervizre és kiderül h kiszedted a fojtást, ugrott a gari (nekem ezt mondták a köcsög f@sszopó Natixosok..)
járatással nincs gond egyetlen egyszer mentem 6 ig üresbe...
Most a tied mennyit megy végre gondolom megnézted már?
először is, JÁRASD BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! addig ne is akard 5000 fölé pörgetni!!! csak 5 és 6ezer között hal meg, ha visszaváltással 6fölé viszed a fordulatot menni fog az!!
de hangsúlyozom most még NE forgasd 5 fölé legalább 5-800km ig!!! JÁRASD BE SZÉPEN!!!
a kipuffot el kell távtartózni!
tyt ha van msn címed akkor megdobhatnál vele meg aki akarja felveszem:D