Nekem is elszakadt a kilométer óra spirál, lementem egy olyan kereskedésbe ahol ilyen keeweyekhez meg egyéb "márkás" motorokhoz árultak alkatrészt, és kaptam 600 ft-ért, annyit néztek meg hogy milyen a vége aztán már adott is egyet, azóta tökéletesen szuperál.
kopasz kb 10000 ft a müszaki nekem 15 volt mert éppen szerelőnél volt és megkéretem vizsgáztassa már le és szerintem fogott még azon is
de mind1
amiket néznek:a gumik ez nagyon fontos 1.6 mm meglegyen bőven és nelegyen repedezett,nézik a fékeket irányjelzőket,világitás,és nekme még a láb tartómat is nézétk ugyanis még anno letört és rövidebb lett kb 4 centivel azóta zsir új lett felrakva rá de szoltak érte hogy ez igy nem frankó....2 nappal rá már új volt rajta:D
azért mozog a hátsó fogas kereked mert kerékagyat kell benne cserélni mármint a hátsó kerékben...vannak rá rükök hogy elehessen húzni az időt e fellesleges kb 4-5 ezer forint....
Nincs véletlenül valakinek a köv cucok közül valamije eladásra? (baloldali tükör,kuplung lamella .....
vagy tipp hol tudnák újat kapni vagy használtat de jót....jah és kilóméter spirál pff nah azt égen -földön nem találok
segitségeteket előre is köszönöm
Vegyél Rs et mert egy kitünő motor.Felkészít a nagymotorozáshoz és remek alapot ad! Egy kétütemü masina és minden motoros életébe kötelező mert aki kihagyja...az Bánhatja... Ha húzod a gázt akkor zabálja a benyát mint a többi motor... Az olajat is eszi,de nem gáz...
Bandi007 én megmondom az én véleményemet ha nem vagy profi szerelő ne is vegyél RS-t, drága az alkatrész, magas a fogyasztás, meg nekem még nem volt olyan h minden tökéletes legyen rajta de ez csak az én véleményem várd meg a többiekét is!
Sziasztok
Hamarosan mocit fogok venni és valószinű hogy rs 125-lessz. Egy pár dologot szeretnék kérdezni PL.: Legtöbbet előforduló hibái,mik azok a dolgok amikre különös tekintettel legyek vásárláskor , Fogyasztás, végsebesség. A válaszotokat előlre is köszönöm.
sziasztok! tyt meg még páran aki tud segíteni... rezót vagy egész rendszert rendelnék hasznákltan e-bayról (olcsón) mert ugye eus és így van gari hogy meg is jön... (német kéttanba járok tehát tudok dojcsul vmicskét):) de segíthetnétek
Go TALMA Go!
Gratulálok Gábornak!
Nagyon jól ment az egész hétvége alatt!
Igen jól összerakták a motorját!
További sok sikert az egész csapatnak, és főképp a mi Gáborunknak!
GO TALMA GO!
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
de mind1
amiket néznek:a gumik ez nagyon fontos 1.6 mm meglegyen bőven és nelegyen repedezett,nézik a fékeket irányjelzőket,világitás,és nekme még a láb tartómat is nézétk ugyanis még anno letört és rövidebb lett kb 4 centivel azóta zsir új lett felrakva rá de szoltak érte hogy ez igy nem frankó....2 nappal rá már új volt rajta:D
azért mozog a hátsó fogas kereked mert kerékagyat kell benne cserélni mármint a hátsó kerékben...vannak rá rükök hogy elehessen húzni az időt e fellesleges kb 4-5 ezer forint....
Nincs véletlenül valakinek a köv cucok közül valamije eladásra? (baloldali tükör,kuplung lamella .....
vagy tipp hol tudnák újat kapni vagy használtat de jót....jah és kilóméter spirál pff nah azt égen -földön nem találok
segitségeteket előre is köszönöm
Hamarosan mocit fogok venni és valószinű hogy rs 125-lessz. Egy pár dologot szeretnék kérdezni PL.: Legtöbbet előforduló hibái,mik azok a dolgok amikre különös tekintettel legyek vásárláskor , Fogyasztás, végsebesség. A válaszotokat előlre is köszönöm.
Gratulálok Gábornak!
Nagyon jól ment az egész hétvége alatt!
Igen jól összerakták a motorját!
További sok sikert az egész csapatnak, és főképp a mi Gáborunknak!
GO TALMA GO!