Nem teljesen. A családban két motorosra jut 3 db motor, ami nálunk (motoros családtagoknál) még nem is okozna gondot, de a család más tagjai másképp gondolják (3 motor? ).
Az Aprilia eladásával így a kecske is, meg a káposzta is. Jobb a békesség...
Rövid határidőn belül meg kell válnom az RS125-ös gépemtől.
2008. áprilisi, 2800 km-el, piros fehér fényezés (illetve matrica).
Irányár: 1.050.000 Ft
Ha valakit érdekel, a 30/415-15-69-es számon kereshet.
Én elsősorban nem rotaxról vagy nem rotaxról beszélek, hanem technikai színvonalról, szervízmanuálról, meghúzási nyomatékokról, illesztésekről, tűrésekről, célszerszámokról.
Nem vok én medvebocs de ez most nagyon elvette a kedvem a géptől!tényleg még 2000km-t se mentem vele és akk ez...és ha megint csak ez lesz vele!Most ha minden jól megy egy 40ből kijön.de ha most 2000után jön a dugattyú ,henger csere akk az már 100.000felett lesz Nem tudom mi lesz de most kiszerettem belőle kicsit h cserbe hagyott na majd vmi lesz msot alszok rá egyet:)Jó éjszakát mindenkinek
Így van! Jogos.Édesapám többek között Nyomdagépeket szokott építeni,illetve az összes motoromat karbantartja...de a rotax ot még ő sem merte széthúzni... adtuk szakembernek!
Tudom tudom és értem is!Igazából vater ragaszkodott ahhoz h ő megcsinálná mert hát kifizette nekem a motorra a sok pénzt és még nem mentem vele 2000km-t és már költeni kell rá megintcsak!De most már szerelő lesz mert beláttuk h jobb úgy a motornak!De asszem ezután eladósorba is kerül a gép mert hát azt mondta h ő 2 havonta nem tud és nem is akar 50-100000Ft-ot rákölteni a motorra pedig hát ez vszinüleg fenn áll egy ilyen motornál.P.csáért ilyen alacsony a korlátozott jogsi kW-ja
30eurónál tart a licit. az kb 7000ft
Arrow rezó kéne. Használt, jó áron!
Van valakinek eladó?
Az Aprilia eladásával így a kecske is, meg a káposzta is. Jobb a békesség...
Rövid határidőn belül meg kell válnom az RS125-ös gépemtől.
2008. áprilisi, 2800 km-el, piros fehér fényezés (illetve matrica).
Irányár: 1.050.000 Ft
Ha valakit érdekel, a 30/415-15-69-es számon kereshet.