Én turbot rendeltem ebayrol. 107 ezerbe allt meh hogy a kezembe volt. Japanbol jott es 10. Napon vettem at leutes utan. Itthon 280ezer lett volna a volvonal... ERDEMES TEHAT EBAYEZNI
Segítségeteket kérem, most raktam össze a gépet, és baj van a kuplunggal. (rx 125)
Ha a rugók csavarjait meghúzom, állandóan kiemel, ha viszont meglazítom annyira hogy ne emeljen ki állandóan, akkor meg a csavarok fejei már beleütköznek a bowden által vezérelt kiemelőbe és zörög csörög.
Miért emel ki vajon ennyire?
Itt nem úgy van a 30csak hogy jelenleg annyin áll, de lehet vki rábaszta már a 100eu-t, de te csak annyit látsz h jelenleg 30nál tart a licit.ha lejár akkor az illető meg kapja 30ba, ha vki rányom 40et akkor kiirja neki h nem az ővé al egmagasabb licit felmegy 40re a jelenlegi ár és az az illető aki teszem azt a 100at rátette 40ért viheti el. szal ilyen buzin van megoldva, de azé jól hazsnálható:D
Hát anyiért énis találtam, de nekem olcsón kell. Nemkell, hogy arrow legyen. Meg arrow kipufogót találtam én német oldalon is, de most nem arra van szükségem
csak német tudás nem ártana, mert jó lenne megbeszélni az ipsével, hogy ha én nyerném az aukciót akkor küldje el magyarföldre...
persze basszameg pont most nem tudom elérni az ismerőst aki eddig az ebayes cuccaimat intézte...
Segítségeteket kérem, most raktam össze a gépet, és baj van a kuplunggal. (rx 125)
Ha a rugók csavarjait meghúzom, állandóan kiemel, ha viszont meglazítom annyira hogy ne emeljen ki állandóan, akkor meg a csavarok fejei már beleütköznek a bowden által vezérelt kiemelőbe és zörög csörög.
Miért emel ki vajon ennyire?
Köszi,
Gábor