Sziasztok
Azt szeretnlém kérdezni, h 99-es RS-hez milyen az alkatrész ellátás? Rotax 122 v. 123-as blokk van benne?
Ennél fiatalabbat érdemes e nézni(=jobbak-e az újabb évjáratok)? Előre is köszi
de ráadásul ugyanezt csinálja a haverjaimmal és a saját anyámnak
mind1 húzok is aludni inkább olvasok mert fill ideges vagyok ettől baszki. szerettem volna szerdán ugy moziba menni h van saját sisakja Neki meg nekem is de nem... na mind1
jó 8 mindenkinek
és a legidegesítőbb h ez egy felesleges kör. 1. ettől még ugyanugy talizunk, max én nem az én fejemre való bukóval megyek, hanem odaadom neki az enyémet mert az full jól fogja a kis buksiját (mert anyám fejét kb kimosta a faszságaival az ex - hozzáteszenm úgyh életében 1 szót nem beszélt vele és nem is látta a mostanit) 2. azért mert húha most nem adnak pénzt még nincs semmi, igaz a maradék augusztusi zsebpénzből sem fogok már sisakot venni, de jövő héten adok le website melókat, amiből jön majd pénz és hétfőn megveszem. tényleg nagyon sok értelme van...
Pfff..Hallod,nem 1szerű a sztorid...Gáz ha ennyire komolyan veszik nálatok az ex-et.
Ha gondolod szívesen elbeszélgetek vele
A legrosszabb ha a szülőknél full benyalta magát a csaj és elhitette velük,hogy Ő az igazi számodra...
Mint a filmekben vazzeg...
Mondom,ha nagyon nem bír az agyával a csaj akkor megsétáltatom szívesen!!!!Gusztulstalan az ilyen próbálkozás a részéről
nem nem nekem is... semmi csak nő ügyek és családi bonyadalom... a volt bnőm aki egy paraszt megfúrta a leendőt.... vagy legalábbis nagyon próbálja, ráadásul az én családom előtt jártja le, gaszom kivan, 3 napja ez megy itthon... ma előjöttem h szeretnék még 1 sisakot... nem erreől szó sem lehet mondta anyám. mondom jólvan én megyek kölcsön sisakkal ami 3X nagyobb a fejemre, nem a lány feje fog leszakadni hanem az enyém. neh véletlenül jól érezhessük magunkat.
Mivan már a poént sem veszed hééééééééééééé
Arra mondtam h mr hollywood h mondtad milyen híres leszel itt a fórumon......
Ejnye ejnye scoe bácsi mi lesz veled ha már a poént sem fogod érteni......
Különbenis meguntam a betűharcot már miért pont egy normális emberbe kössek bele..
Azt szeretnlém kérdezni, h 99-es RS-hez milyen az alkatrész ellátás? Rotax 122 v. 123-as blokk van benne?
Ennél fiatalabbat érdemes e nézni(=jobbak-e az újabb évjáratok)? Előre is köszi
csak nézzelődtem a neten és véletlen megtaláltam ezt a videót mondom felrakom.
jó kis gép az... csak para a 4 power, gondolom hetente elszáll 1
-majd reggel elolvasom....
mind1 húzok is aludni inkább olvasok mert fill ideges vagyok ettől baszki. szerettem volna szerdán ugy moziba menni h van saját sisakja Neki meg nekem is de nem... na mind1
jó 8 mindenkinek
Moci fényezőnél
Ha gondolod szívesen elbeszélgetek vele
A legrosszabb ha a szülőknél full benyalta magát a csaj és elhitette velük,hogy Ő az igazi számodra...
Mint a filmekben vazzeg...
Mondom,ha nagyon nem bír az agyával a csaj akkor megsétáltatom szívesen!!!!Gusztulstalan az ilyen próbálkozás a részéről
Ne bassz ki velem!
Azt gondoltam csak nekem lehet ilyen balfasz napom
Arra mondtam h mr hollywood h mondtad milyen híres leszel itt a fórumon......
Ejnye ejnye scoe bácsi mi lesz veled ha már a poént sem fogod érteni......
Különbenis meguntam a betűharcot már miért pont egy normális emberbe kössek bele..