Amúgy nálatok nem fordult elő h a hátsó lábtartónál ami van kis vas h az utas lába ne csússzon a kerékbe az letört?
Mert nekem már az egyik letört a másik is el van repedve.
ez mi lehet kamu? nem vágom mi baja van az ipséne kv a motornak.
vki vegye már fel msnre és beszéljen vele mert én még fel sem merem venni emailt se mmerek neki kuldeni.... kitudja vmi nagy hakker...
én se elhiheted azóta miót be lettek égetve Szoboszlón a főutcán nem jönnek motoros után meg ugye Diego rendőrúr a főegykerekező "nagy motoros" de a gumi az kocka az R1-én ezért itt nyugi van.
Rendőrje vállogataj ha kifogsz egy faszkalapot aki direkt provokál akkor meg fog szopatni(baráti körben megtörtént,utána örsre járás és a rendőrt elmarasztalták )Ezek után történt hogy haverommal kimentünk két RS125-el a Hajdúszoboszlói elkerülőre motorozni és jöttünk a szováti úti körforgalom felől pont kanyarodnánk rá a Debrecen felőli behajtóra mikor egy rendőr jön kifele szoboszlóról mint az állat haveromat majdnem elütötte fél méterre ment el melette de csak azért mert haver egy kicsit elhúzta a kormányt. A rendőrben meg a szar is megfagyott ott integetett mint az állat hogy ezt jól elnézte és nem nem foglalkozott vele hogy a két motor pár másodperce még 160-al jött az elkerülőn rendszám nélkül
Mert nekem már az egyik letört a másik is el van repedve.