bencce, Ti normál utcai gumival szoktatok pályázni? vagy azzal nem jó?
Nekem az eredeti Dunlop van rajta, azzal lehet?
Amúgy ott szoktatok tankolni a pállyán? vagy elég 1 teletanknyi?
Zsóti neked aztán van moci-rendőrös élményed dögivel.. vágom melyik volt az a két Rs engem basszus el is kaptak a rendőrök,pénteken,3személy és no világítás.... feljelentés..az előző feljelentést pont szülinapomon kaptam meg szééép
Nna haramiák!Mit gondoltok,jó árak ezek?Ne szívbajoskodjatok.Itt az alkalom a fikázásra-okoskodásra,tehát éljetek vele mert most akár még szerencsés is lehet a véleményetek
Ráadásul most a retorzió is elmarad,szal hajrá!
Használt
Compaq Slim Pll 350Mhz,64MB Ram,4.3Gb Hdd,CD-Rom
Int.Hang-VGA,Hálózati csatoló,USB. 5100,-Ft+ÁFA
én most rakom bele majd nem sokára 5000ik km-t június óta. Előtte az iskolai balesetem miatt nem tudtam majd nem 3 hónapig motorra ülni. Szóval most pótlom be
hát figyu nekem a moci 600ba van, ha megnézed, igen vannak 2000-esek is ennyiér de 30000km-el, ráadásul szinte új motor van benne és még bejáratós. 500 alá nagyon nem szívesen mennék ugyanakkor nagyon sürgös lenne
Nem lenne rossz,csak olajat kellene cserélnem,mert közeledek az idei 6000km felé ,és az olaj nem érne ide addig valószínűleg. De utánajárok a dolognak,ha mennék szólok.
6000 pénz. Szerintem abszolut korrekt, és ezért tényleg fent lehetsz 3 és fél órát végig!!! Nem ugy mint a h.ringen, h 10.000 ft és ez 4X20 perc... tehát több mint 2,5X többet motorozgatsz majdnem fele annyi pénzért... na?
Srácok van egy eladó 97es Aprilia RS-em ha vkit érdekel rengeteg új alkatrésszel felújított blokkal. használtauto-n vagy képesmotor-on megtaláljátok. eléggé sürgős lenne
Nekem az eredeti Dunlop van rajta, azzal lehet?
Amúgy ott szoktatok tankolni a pállyán? vagy elég 1 teletanknyi?