Augusztus 20-án reggel 7 órakor gyülekező majd motoros felvonulás (reggeli ébresztő) és utána 10 órai kezdetel YAMAHA bemutató. Gyülekező szín helye Kunszentmiklós a Református templommal szemben. ( Minden út ami Kunszentmiklós felé vezet oda vissz be )
Segítsetek! Miért rántgat a motorom 2-4között??? Ha adom neki a gázt akkor hallani hogy normális a hangja de ha elveszem a gázt akkor berántgat és van amikor le is áll és nem akar beindulni.
Srácok most vettem észre h a buzi power elektronika leszabályoz!!!! Amikor szar volt és nyitva volt végig a power akkor 125000-ig tudtam pörgetni. most meg nyit a power 8nál, aztán amikor a piros keződidk 11-nél visszazár én meg ugrok egyet... nem elhet ezt valahogy kiiktatni? qrva idegesítő, 12 félig hagy húzzam már.....
Huh. Egy ilyen hirdetésnél már eléggé kell koncentrálni, hogy legalább megértsük .
Szerintem 8300km-el vette. 2000km-et ment a gyári hengerrel és csak aztán dobta bele a polinit.
Tehát a polinivel 2700km-et mehetett. Így kijön a 13000km amit a "futott km"-hez írt.
Az egész egy nagy átverés szerintem is és én sem vagyok a pollini henger híve csak úgy mellékesen pollini henger 100000ft kb Aprilia gyári henger 150000
össze-vissza hadobál meg minden,bah akkor a mociban is igazából mi lehet,??? nah mind1
bizit van olyan akit át tud verni,mert minden mocinak meg van a gazdája...csak ki tudja mikor jön..
Először átgondolnám mit akarok terelni..nemde??felénk sem egyenlő a 8300 a 2000-rel nah mind1,ő tudja én amúgy sem támogatom a 160 feletti hengert,125-öst is meg lehet bolondítani,ha vki ért hozzá (DSR)
van meg olyan karbon foliad?? erdekelne!!! ontapados??? mekkora???
Augusztus 20-án reggel 7 órakor gyülekező majd motoros felvonulás (reggeli ébresztő) és utána 10 órai kezdetel YAMAHA bemutató. Gyülekező szín helye Kunszentmiklós a Református templommal szemben. ( Minden út ami Kunszentmiklós felé vezet oda vissz be )
kis lóvéért kölcsönadom szívesen
Szerintem 8300km-el vette. 2000km-et ment a gyári hengerrel és csak aztán dobta bele a polinit.
Tehát a polinivel 2700km-et mehetett. Így kijön a 13000km amit a "futott km"-hez írt.
azt kicserélték az ujra és azzal menték amostani 8000valamennyit
bizit van olyan akit át tud verni,mert minden mocinak meg van a gazdája...csak ki tudja mikor jön..
LEÍRÁS
motort megvettuk 15 loerovel es futasteljesitmenjel amit jelentet 8300 km-ert.
---- itt még 8300kmről beszél
Eredeti henger es dugatyu kb 2000 km-ert futottak.
8300=2000???? nekem nem ezt tanították.