és ebböl a yz490 a legolcsob( 300eFT )amit még használnák is(egy kis dagonyázás),többit max havi 1 alkalom "pianoban"1 karikát szigoruan csak veröfényes napsütésben
Hát figyelj a gyári beállítást szerintem ha mást nem cserélsz rajta felesleges basztatni.Vagy mi a baja fullad vagy mi???Max ha kiveszed a szűrőből a pipát hogy több levegőt kapjon akkor kell nagyobb főfúvóka hogy a több levegőhöz több benzint tudjon keverni.
zsolti.....hogyan tudom nagyon faszára beállítani az rx karbiját? mondanál pár infot h mi alapján állítgassam?(ti mennyi pénzt kértek el 1 beállításért?)
Beszarás mi van ma Pesten
Délelött 10-től 4 motoros balesetet láttam csak a 9.kerbe
Abból 1 totál elöttem történt!Rányitotta az autós a mocisra az ajtót az Üllői úton!Valami bazinagy BMW moci volt,alig tudtam lerángatni a srácról!Az a fasszopó autós meg ki sem szált hanem végignézte ahogy lerángatom nagy nehezen a motort a srácról
Mire ez megtörtént addigra ért oda 2 motoros és segítettek rendbeszedni a srácot aki szerintem tuti sokkot kapott mert még meg sem tudott szólalni...!Az autós persze még most sem szált ki hanem telefonált Én erre úgy gondoltam,hogy elköszönök tőle és odamentem hozzá de akkor persze már mocorgott kicsit mintha érezné a vésztét!Rohadt köcsög volt!!!Ha vérbe fekszik az ember szerintem akkor sem szált volna ki!!!Nem tudom mi lett a sráccal mert hamar elkellett jönnöm a yardok miatt de szerintem mostanában nem nagyon fog motorra ülni
Sziasztok!
Már régóta nyomonkövetem a fórumotkat,beszélgetéseiteket és hát bejön:)
bírom az egészet...remélem nem gáz,hogy írok és ti is írtok,szal,ha ok,akkor üdv.!robi:)
De a gyerek egyébként nemtudom mire játszotta magát mert asszem egy 94-es evo volt de nem tűnt makulátlan állapotúnak. Lehet h amugy simán megettem volna....
Jah hát az tényleg k.o. lehetett . Nem fogsz belőle könnyen kiszállni ma már elég kevés a tanácstalan,hülye, hozzá nem értő motorvásárló!!!! Amikor nekem jöttek megnézni a Gilerát mindenbe belekötöttek aztmondja a csávó h mikezek az apró karcolások az idomon? Mondom neki bazdmeg a nénikéd ez egy 15 éves motor mit vársz???Tényleg azt várják h 250-ért uj motort kapnak.....
Egy közös helyen voltunk... Aztán állt egymás mellett a két motor és az egyik haverom feldobta h gyorsuljak a gyerekkel erre a srác ezzel a szöveggel h mit akar az öreg szarjával jött. Több sem kellett szóváltás majd a már kezemben levő bukó elindult telibe a srácot aki egy kicsit elfeküdt... Majd miután összeszedte magát még ki is lett oktatva h mégegyszer megjelenik erre akkor nem ússza meg ennyivel (örülhet h nem a motorja bánta)elindult hazafelé de azért egy kezdő rugást kapott a farokidom is. azóta sem láttuk...
Rühellem az ilyen bunkokat pedig nem adtunk rá okot h ezt mondja....
Délelött 10-től 4 motoros balesetet láttam csak a 9.kerbe
Abból 1 totál elöttem történt!Rányitotta az autós a mocisra az ajtót az Üllői úton!Valami bazinagy BMW moci volt,alig tudtam lerángatni a srácról!Az a fasszopó autós meg ki sem szált hanem végignézte ahogy lerángatom nagy nehezen a motort a srácról
Mire ez megtörtént addigra ért oda 2 motoros és segítettek rendbeszedni a srácot aki szerintem tuti sokkot kapott mert még meg sem tudott szólalni...!Az autós persze még most sem szált ki hanem telefonált Én erre úgy gondoltam,hogy elköszönök tőle és odamentem hozzá de akkor persze már mocorgott kicsit mintha érezné a vésztét!Rohadt köcsög volt!!!Ha vérbe fekszik az ember szerintem akkor sem szált volna ki!!!Nem tudom mi lett a sráccal mert hamar elkellett jönnöm a yardok miatt de szerintem mostanában nem nagyon fog motorra ülni
milyen mocid van?
Már régóta nyomonkövetem a fórumotkat,beszélgetéseiteket és hát bejön:)
bírom az egészet...remélem nem gáz,hogy írok és ti is írtok,szal,ha ok,akkor üdv.!robi:)
de egyszer se vesztettem de egy újabb jobb motor már biztos lenyomna
Rühellem az ilyen bunkokat pedig nem adtunk rá okot h ezt mondja....