szia tyt mi majd ha bejárattam a kiskurvát találkozhatnánk...biztos vmi rendezvényen... mert nemtom (még 1x sem volt jó a motorom (bejáratva jól beállítva) ) az az elektronika hogy én még mindíg úgy érzem mintha torpanna:S mind1 majd kipróbálod (mellesleg úgy is megérte az árát thx ) csak hogy ha tényleg nem olyan hogy vki akor kiiktathatná... aki már csinállt ilyet. thx jón a gép mintha a power is dolgozna mostmár magas fordulaton is jó lessz talán csak 100km 1 gyertya:S off ui: ha vkinek kell frissen felújított rs 7sze
2 hete nem motoroztam úgy igazán. már nagyon hiányzik basszus a motor... még csak otthon sincs hogy körbenézegessem
most már tudom, hogy Tyt mit érzett amikor beszart a gépe...
Jó viszont az az olaj mégiscsak a karbin keresztül jut be ahol meg elzártad a levegő útjának nagy részét, csak alapjáratra elegendő levegő megy be... ami meg hűtést is biztosítana, de így meg nincsen
még nem biztos. aznap vezetnem kell menni. amit mondjuk le lehet mondani. viszont mivol államvizsgázok meg diplomavédés, 0 meló, nincs nagyon pénz sem. ha elkérném szülőktől a nevezést akkor megyek. viszont csak akkor fizetik ki ha megvan minden vizsgám. ami csak pénteken derül ki, szóval ördögi kör:S
Két dolog szabályozza az olajozást:
-fordulatszám
-gázállás
magyarán, ha viszaengeded a gázt nyélről, akkor némileg aránytalanná válik a kenés, viszont ilyenkor a motoron a terhelés is csak a töredéke, vagyis az olajozás még is csak elégséges.
Ezt a motorfék jellegű műsort, azonban nem bírja hosszasan kilométereken keresztül mint egy 4t, viszont ahogy féktávon viszadobálod, azt bírnia kell, de ha a himalájáról jösz le kettesben elcsukott gázzal, azt nem fogja szeretni.
most már tudom, hogy Tyt mit érzett amikor beszart a gépe...
ha csak néző leszek akkor fotózok természetes
mármint kint leszek meg megnézem de csak versenyre érnék ki az időmérőre meg a szabadedzésre nem
-fordulatszám
-gázállás
magyarán, ha viszaengeded a gázt nyélről, akkor némileg aránytalanná válik a kenés, viszont ilyenkor a motoron a terhelés is csak a töredéke, vagyis az olajozás még is csak elégséges.
Ezt a motorfék jellegű műsort, azonban nem bírja hosszasan kilométereken keresztül mint egy 4t, viszont ahogy féktávon viszadobálod, azt bírnia kell, de ha a himalájáról jösz le kettesben elcsukott gázzal, azt nem fogja szeretni.