olyan rohadt bonyolultan teszik rá azt a kurva idomot ezek a buzi olaszok mi a fasznak kell csavar mellé vmi hajtőt vagy mi a faszt odatenni? leesik amúgy vagy ...baszák meg szenvedek itt vele majd ha szar idő lessz és felteszem a másik idomot:S
hi every body.:d kész a moci nagyon erős :D power nélkül is (majd megcsinálják vhogy) az a kérdésem hogy ugye a kürt a bal oldalon van és csak úgy lehet kicserélni ha leveszem az oldalidomot?(mert rossz)
Hát szerintem ha nagyon kíméled akkor reális az a 6 liter de inkább többre számíts... A 120 az nagyjából oké. Az enyém 6-ban 7500-as fordulaton megy kb 115-120-t.
sziasztok !
most tervezek váltani egy 125 ös gépre és a mitoevo és rs között gondolkozom .
tegnap mentem egy rs el :) elég meggyőző volt :) de mito val még nem mentem ..
Mondanátok tapasztalatokat ? Mennyire megbizható gép az rs ? meddig birja egy dugo , hajtokar ?
Itt is ijen nicasil vagy miből van a henger belseje?
aki tud vegyen fel msnr re :
Debrecenbe a motoverzumba szoktam vinni szervizbe és már 1.5 hónapja várok az áttétemre hetente felhívom és mindig az mondják h holnap meg jöv héten itt lesz Ha holnapra se érkezett meg az áttét veszek máshonnan de nem tom én eddig még nem láttam korrekt aprilia szalont...
Egy nagyon jó idei találkozó elé néz a klub, ahol édesapám is tag, én pedig tiszteletbeli tag vagyok!
most tervezek váltani egy 125 ös gépre és a mitoevo és rs között gondolkozom .
tegnap mentem egy rs el :) elég meggyőző volt :) de mito val még nem mentem ..
Mondanátok tapasztalatokat ? Mennyire megbizható gép az rs ? meddig birja egy dugo , hajtokar ?
Itt is ijen nicasil vagy miből van a henger belseje?
aki tud vegyen fel msnr re :
cargo0123@hotmail.com