Sőőt...haveromnak 17volt!
Eladó az AF1em megszorult, perselyezni kell a hengert, és 1 dugó kell bele, rendszámos, műszaki még másfél év van rajta! 120ért vihetik!
Suzuki gsr 600 és Aprilia rs 125 ugyanaz. Halál komoly. Teljesitménybe mindenbe, kivéve a gsr-re 4t van írva, az Aprilia-ra meg 2t. De nem tudom mit jelentenek csak tippelek
hello az a kérdésem mi a külömbség gsr és a sima rs közt melyik hány lovas?
mi az a power elektronika vagy hasonló?
lécci válaszoljatok
ja és hol lehet 11kw-os papirt szerezni
látszik még nem szedted szét a motorodat, nekem 2x volt benne castrol, dugó tetején 1800 km után olyan kokszréteg keletkezett h csak pislogtam, hengerfejen részben szintén. Motul 710et használtam utána, az már egy fokkal jobb volt de az is kokszolt, és az olajfilm a henger falán eléggé minimális volt. most agip speed 2t használok, tegnapelőtt húztam szét a blokkomat, hengerfejen egy pici koksz sincs és vastag olajfilm! ennyi
Z3 asszem nekedvan oan bukod mint nekem. te nemakarsz rá ien "tükrös" plekot vagy akár sötétet? mennyi lenne rá így saccra meg a shoxtol lehetne rendelni? valaki tud segíteni?:) nagyon megköszönném:)
Eladó az AF1em megszorult, perselyezni kell a hengert, és 1 dugó kell bele, rendszámos, műszaki még másfél év van rajta! 120ért vihetik!
kérlek segitsetek
mi az a power elektronika vagy hasonló?
lécci válaszoljatok
ja és hol lehet 11kw-os papirt szerezni
érdeklödnék h tud e valaki power szelepet és ha igen akkor menyibe?
Tyt akkor további jó tanulást. Én szerencsére csütörtökön már végeztem minden vizsgával ami ebbe az évben volt :)