AM bocs Dadis ha megbánottalak:) de am téllegjo a motul szal ne huzd le mertattol h neked és végülis nekem sejön be mert mondom nem használok a világ egyik legtisztábban elégő olaja...
Amúgy még egy motormárkán beül is különbözhet én az RS-be csak Repsolt rakok nekem bevállt , haverom RS ének szarul nyit tőle a Power másik hawerom MX e meg az AGip ot szereti, pedig mind aprilia, ezért hihető hogy mindenkinek más olaj jön be
Volt tapasztalat 800-al és 600-al is háát, hogy is mondjam nem igazán győzött meg. K997-el,A747-el(meg az Agip racing 2T-vel nem volt hiba.De mondjuk motult nem raknék többet a motorba az biztos.
Dadis akk ne rakj bele motult tegyé bele mol olajat:) de am az Agip se rossz de ugye nem gondoltad komolyan h a Motul olajat hulladékozod le:S a világ egik legtisztább olaja....
Nem feltétlen kell újat szerezni, de ha azt akarsz, akkor meg fogsz lepődni, de az Aprilia-nál....mellesleg mi lenne, ha visszakeresnél, mielőtt kérdezel valamit? 1szer már volt ez, 2odalon keresztül ez a téma ment, és még linkeket is másoltak be!
azt mondják le van butítva a gyújtáselektronika.és 5-6 ezernél mindig megtorpan.valami spécizett gyújtás van erre ha azt belerakod meg fog szűnni ez a dolog.állítólag
A motorral nincs gond és ezt használom...
Szerintetek jó kis olaj lesz rs-be? Nem lesz ragadás?
az RS 125 Tuning menüpontban megtalálod hogy kell kiiktatni.
Köszi a törmédek választ, amit a motorotok tulajdonságairól írtatok nekem...