Sziasztok ! érdeklődnék ,hogy a 28-as Dellorto karbimhoz honnan tudnék fúvókát szerezni? nemtom most milyen méretű fúvóka van benne, de egy kicsit nehezen ejti a fordulatot illeteve ha bemelegszik 2500-as fordulat alá nem esik le a fordulat...
Labika,
Ezt csak a jóisten tudná megmondani, na meg az Aszi. 128volt eredetileg benne, az kurva kicsi volt. Aztán én 138al mentem el a karburálásra, onnan asszem már olyan sokat nem változtattak rajta. Aszalós Ádám tudná megmondani hogy pontosan most mekkora van a vasamban. Én hozzá nem nyúlok ha nem muszáj, mert gyönyörűen ketyeg, mint a doxa óra :)
"És mindenkitől kérdezem, hogy ugye ha a tűt egyel feljebb teszem, tehát fentebb lesz a tű, akkor többet kap, ugye?"
igen, de Emzoli kollega leírta régebben hogy a tűvel főleg a középső fordulatszámtartományban állítász, fúvókával meg felül.
Hát Tuning barátom ha ez ilyen egyszerűen menne. Itt a nyár? kinek? Nekem speciel még holnap lineáris algebra vizsgám, aztán jövőhéten 2 UV-m van, és kezd kicsit kilenni a f@szom h mindenból meghúznak zsinórban hiába szenvedek. Egyenlőre lennék túl ezen a soxaron. Aztán még lehet is szó akár valami pályázásról, csak szerzek pézt
Tyt! Hozzád lenne 1 kérdésem! Végülis mekkora fúvóka lett jó az RS-be? És mindenkitől kérdezem, hogy ugye ha a tűt egyel feljebb teszem, tehát fentebb lesz a tű, akkor többet kap, ugye?
nem éri meg az árát, ahhoz képpest hogy milyen kategóriájú olaj lenne, nem tud teljesen elégni hiába van meg hozzá a fordulat(magyarul kokszol, nem nagyon csak anniyra hogy az már zavaró) és olajfilm se marad annyi utána mint pl a 747 vagy a 997 után.
Ezt csak a jóisten tudná megmondani, na meg az Aszi. 128volt eredetileg benne, az kurva kicsi volt. Aztán én 138al mentem el a karburálásra, onnan asszem már olyan sokat nem változtattak rajta. Aszalós Ádám tudná megmondani hogy pontosan most mekkora van a vasamban. Én hozzá nem nyúlok ha nem muszáj, mert gyönyörűen ketyeg, mint a doxa óra :)
"És mindenkitől kérdezem, hogy ugye ha a tűt egyel feljebb teszem, tehát fentebb lesz a tű, akkor többet kap, ugye?"
igen, de Emzoli kollega leírta régebben hogy a tűvel főleg a középső fordulatszámtartományban állítász, fúvókával meg felül.
nekem volt 1 darabig r2-őm robogóba is meg rs be is...