hamar felkorbácsolta a kedélyeket. és ráadásul bűnöző( aztmondta hogy a pinából a minőségit szereti,,, az meg ugye szűk, ami a 12-13 éves csajoknak van, az ügye meg bűncselekmény)
na mivanmá? balhít akarok.
Joe
rakd vissza a zsigára a ptkereket! me balhé lesz . a szivatót meg amit letörté csináld meg mert kell majd a plusz nyál...
ha nem speciál gépről beszélünk márpedig ha gilera akkor nemhiszem akkor valszeg kamu lehetett.
pl Juhász Dávidnak az Aprilia RS125öse ami Alpok Adriás volt az ment 186ot a célegyenes végén...
az a motor meg sztem ütötte a 35-40pacit
mariobullyt megint elöntötte a hülyeség
M force os kipuff...gyerekek én már nemmondok semmit...
jah a másik hogy a Jollynál jobb kipuff nincs...
kérdezem én hogy a Német bajnoki az Aprilia RS eken miért van Arrow komplett rendszer?
gondolom ők hozzá tudnak jutni a Jollyhoz, és nem kell érte koplalniuk 2hetet...
Szevasztok!
Érdeklődnék, hogy melyikőtöknek volt hasonló problémája!
Nekem egy 1997-es aprilia Rs 125-öm van!
Eltörött benne két db fogaskerék,az amely a főtengelyen van, és ami az olajpumpán!
Valaki megtudja nekem mondani, hogy mi lehetett a baj?
Válaszotokat előre is köszönöm: Tóth Béla
Henger, meg a tartalma alapján méretezik a kipuffot! Nem gondolod komolyan, h eltérő köbcentire ugyanaz a kipuff való, ha már ennyire precizek?! DOmbj nekik egy e-mailt : mforce@mforce.hu címre! Engem még nem érdekel a dolog, majd ha kész a hengerem. Megkérdezni semmibe sem kerül, hajrá!
csak egy hülyegyerek nagy arccal, aki akkora szánalom hogy csak itt a fórumon keménykedik, a találkozástól meg fél :))