mondtam pöcsfej, élőben válaszolok minden létező kérdésedre. Amíg nem állsz ki elém, addig ne várj tőlem semmit. Az meg hogy ki ad neked igazad, pont nagyívben leszarom
tyt te vagy szánalom még mindig nem kaptunk választ 1-2 kérdésre. furcsa módon csongi meg dadis is nekem adott igazat... neked nem sok mindenki! talán azért mert hasonló véleményen vannak hogy a semmire nagy az arcod...
zárszettet keresek derbi gpr-hez. Az apriliáé egyaz egybe ugyanaz. Van valakinek eladó? gyújtáskapcsoló+ülészár+tanksapka zárral. külön tanksapka is érdekel. de azonos kulcsokkal kellene.
a gömbölyű rs (2000-től) de az új rs-é is jó. azt viszont nemtom hogy a régebbieké milyen de ha ugyanolyan akkor az is jó.
jah elképzelem városban 2.ban huzatja a járatós rst 13-14ezres fordulaton felfekszik a tankra...nézi magát a kirakatba miközben szőke csinibabák mosolyognak és motyogják h. ki ez az idióta? és kijön elé a krokodil crxes szomszédja:D
ja és balázs motorja... te is tudod hogy rossz példa.. nem csak a rendszertől megy az úgy
most rsattta órájáról ne beszéljunk
már mondtam hogy homokos vagyok...
csak aztmondják mások....
zárszettet keresek derbi gpr-hez. Az apriliáé egyaz egybe ugyanaz. Van valakinek eladó? gyújtáskapcsoló+ülészár+tanksapka zárral. külön tanksapka is érdekel. de azonos kulcsokkal kellene.
a gömbölyű rs (2000-től) de az új rs-é is jó. azt viszont nemtom hogy a régebbieké milyen de ha ugyanolyan akkor az is jó.
aki tud segíteni lécci irjon
Idősebb nálad...töki....
asszem elutotte a krokodil crx....
kire tippelsz?
irogat ide?
lüld má el sms please ha tudod :)