Tyt jól beszél!én sem értettem hozzá jöttem le motorfékkel mátrából... mehettem gariba intézni a szorulást meg megragadt a saját hibámból....
persze garui nem volt...
egyébként nem leszólt, hanem igen finoman felvilágosított. És kibaszottul igaza volt. Ha nem értesz hozzá, NE vegyél rs125öt, mert csak szopni fogsz vele és szopni és szopni és szopni.
Kurvára oda kell rá figyelni, mocsok mód karban kell tartani, észnél kell lenni minden helyzetben, és ha nem értesz hozzá és nem érted mi miért van, akkor könnyen többszázezres kárral nézel szemben.
Ha problémamentes motort akarsz menj át az YZF125R topicba!
tök mind1 melyik paicra gyártották mindíg ugyanolyan széles felni volt alatta meg nem mondot hány col de nem váltottak sose, egész véletlen nem /70-es gumi van a haverod motorján vagy valami személy autóra való /60-as? Gumi téma meg szerintem, rensport, D208 Gp, D209 Gp és be is van fejezve, talán még Dragon supercorsa pro de ennyi
hát az szar ügy. Itt az ismerettségi körbe minden fajta rs 125 van (94,97,98,03,06) és ugyanolyan széles a felnijük. de egyébként a gumi tipusától is függ hogy áll rajta a gumma, pl felraksz egy 150/60 d208gp-t az inkább keskeny lesz és kurva hegyes,és felraksz egy szintén 150/60 michelin pilot sportot az meg széles lapos kockás undormány:)
persze garui nem volt...