halkan megkérdezném Kedves Dede István, mit szóltam én be neked? tudtommal egy rossz szót nem mondtam rád, ha meg bármit úgy értettél, nem úgy gondoltam. Akkor meg mire is a nagy felháborodás?
üdv
mondom én tuning hogy akarsz te valamit Aszitól...
talán 1 kis rutint
és a vicceim? sajna ez vagyok én aki szereti a pinát.
majd ha 1x lefekszel 1 nővel te is szeretni fogod.
bár nembiztos
nem szeretnék én semmit, inkább próbálok arra törekedni hogy legyen másik gépem. néha a vicceid hülyén jönnek le itt a fórumon .... :S
egyébként jah semmi gondom nincs Aszi-val mert többet tett a motorsportban mint én :)
igen tuning te nem mernél mert beszari kis puncsos vagy!
csak nemgondolod hogy kölcsönkérnék akárkitől is motort... azé az nem kis felelősség
sztem Aszi vágja hogy ez csak hulyeség amit irogatunk itt 1másnak:)
de legalább kiderült h felnézel aszira :) biztos szeretnél töle 1 kölcsön motort :)
Az igazság az hogy csak végzett tanulóknak van lehetösége motort bérelni ,ami úgy müködik hogy a 2 órára 20-e forint a bérleti díj és a törés kárt te fizeted!
el kellett adni mert nemtudtam fizetni a rezsit.
jah keresek egy olyan mszp-s szavazót aki a családom többletköltségeit átvállalná...
csak kölcsönbe add a pályára a gépet. a colát én örökbe adom nah?
Helló srácok látom megy itt a marcangolás meg az anyázás, miért nem küzdötök meg egymással a Ringen?
Én adok nektek lehetöséget valami jelképes összegért és mindenki megmutathatja micsoda fasza gyerek valójában. Elvégre ez 1 motoros fórum, nem 1 K1_es!
üdv