hát pedig nekem is meg havernak is a sportkipu az alul vesztett az erőböl meg nyomatékból és felül lett sokkal jobb és többet is forog vele meg végsebre is dobott!
Azért csökken a végsebesség mert a kipuff inkább alsó-középtartományra tesz kicsivel több nyomatékot illetve lóerőt és felül még elképzelhető a teljesítmény-nyomaték vesztés is!!!!
Egyébként inkább itt is a hanng ami durvább lesz a teljesitménynövekedés nem olyan brutál mint az ember elvárná vidámabban pörög fel a gép azt ennyi
Persze meg még nagyobb karbit ne adjak annyiért.Szerinted én nem fizetek érte??? Dob van már 25-35e-től,de van 75-ért is vadi új DLR azt tuti nem sok helyen kapsz.Figyelj olyan a két cső mint az uj nem ilyen szarok amik össze vissza voltak hajolva meg hegeszgetve. de komplett újat olyan 130-150 körül ha tudsz venni akkor nagyon ügyes vagy.
Figy az olasz 30-35 körül fogja ide adni és akkor még nincs is itthon ha 30-ba ide adja 35-ért lehet vinni de szerintem nem adja ide. Mert téleg nagyon szép mind a kettő. Figyelj újonnan rezon 80-alatt nem kapsz az biztos és akkor még lehet hogy finom voltam.
igaz nem olyanok mint az uj de hogy a tied 200km-t futott e vagy sem azt kiallapitja meg? :) de persze hiszek neked csak sok egy kicsit 30 inkabb realis sztem
nem tom honnan tudsz ennyiért??? de az tuti hogy nem olyan mintha új lenne 200km-t futott mind a kellő csak a két kölyök lebukott vele a rendőr előtt és a rendőrség leszedette
rezon rész ugyanilyen dobot meg olyat raksz rá amilyet akarsz meg amilyenre pénzed van
most lesz két rezon cső 40e/db és lesz hozzá dob is amilyen kell
Nem itt kell meggazdagodni srácok!!
Azt csodálkoznak ha nem vesz senki semmit...
Amúgy meg piac lett a topikból???Bár az árakat ahogy olvasom inkább szalon mint piac
Egyébként inkább itt is a hanng ami durvább lesz a teljesitménynövekedés nem olyan brutál mint az ember elvárná vidámabban pörög fel a gép azt ennyi
Akkor már fontolóra kell venni a dolgot .
400alatt
most lesz két rezon cső 40e/db és lesz hozzá dob is amilyen kell