Bencce 5k(?)-ért vetted és mi az a 200 amit még ráköltöttél? nekem idáig a volt rxbe se meg a mostani 125ösbe (rotax123) 1 ft-ot nem kellett ráköltenem...a mostani pedig bika ám,10 bar kompresszió van benne szal még akad benn bőven.simán kerékre áll meg minden,de csak 120at megy a rövid áttétel miatt,meg leszabályoz a köcsög gyújtás nyit a power és ha powernél vagy utána csutkát húzok akkor elveszi a szikrát,ha nyélből kicsit visszaveszek,1°-ot akkor pörög szépen,de 1 idő után akkor is leszabályoz,előző meg pörgött az ment is 160at hosszabb áttétellel....szóval nem tud vki sportgyújtást jó pénzért?
Hát ja csak érted akkor is gáz, hogy tologatnod kell, a többiek meg ott mosolyognak a bajszuk alatt Egyébként én is most tartok 2 kilónál, de most elég pöpec lett, de még mindig kéne bele mondjuk uj olajpumnpa bowden mert azzal nem játszok, meg hátsó fékfelujitó szett.... aztán összel jöhet a perselyezés De én lehet nem adom el hanem megtartom pályázásra. Közútra tényleg addig használom amig teljesen kimotorozom utána 4t, de pályára rossi is megmondta a faster filmben h : "a 4 ütemüek nagyon édesek, de a 2ütem.... sokkal izgalmasabb!"
Nekem az akksim fénykorában simán bírt közel 1 órát és utána pöcre indult még a gép mondjuk BOSCH akksi volt nem volt olcsó!!! Egyébként az enyém tolásra kb 2 méteren belül beindult szoval a tolással sem volt gond ha éppn ugy adódott
Joe-Z: Az esős sztorihoz csak annyit, hogy az sem sokkal jobb amikor haverok vagy valami csaj előtt lemerül az akksid mert pl fent hagytad fél percre a világítást és onnantól ezeknek a kis akksiknak annyi. És próbálod beíndítani és forgat 2-t és kész... hát srácok.... és akkor tolhatom be közönség előtt. szerencsére csak 1er történt meg:)
de ma kb amikor visszakaptam ezt a ribancot végig mosoyogtam és üvöltöztem a sisakomban, hogy végre megint rajta ülhetek
Sztem ne fikázzuk egymás gépét mert nincs értelme max akkor lenne ha összejönnénk és mindenki kipróbálná a másikét de az gyakorlatilag megoldhatatlan mert nem itt lakunk egymás szomszédságában!
Ugyhogy no fika mindenki szeresse a magáét
egyébként 125-s tzr ről beszéltem
50-est még élőben utcán menni nem is láttam
de ma kb amikor visszakaptam ezt a ribancot végig mosoyogtam és üvöltöztem a sisakomban, hogy végre megint rajta ülhetek
Ugyhogy no fika mindenki szeresse a magáét
egyébként 125-s tzr ről beszéltem
50-est még élőben utcán menni nem is láttam
rsata - te meg mi a faszt pofázol bazzeg, láttál már valaha tzr-t!!!