Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az msn-ed?
Az a baj hogy amikor ő versenyzett, nem néztem a gp-t Nagyon tudott...
Jól látod. :)
miez az ülésmagasítás mindenütt?
Erre Doohan képes.
erre csak egy Hondás képes
csikket nem szívok
kabbe
indulj...
azé ha ide eljutunk talán, eccő.. az nem lesz szar
Köszönöm szépen!
tyt kitöltve a kérdőív
Ma melyik gempát láttam egy csajjal? Vatta új rs volt felsőpakony környékén. Megzavarták a járatásomat
Nagyon köszönöm annak aki kitöltötte a kérdőívemet! Aki még nem, az kérlek tegye meg, még kb. 15 kitöltött kérdőívre lenne szükségem. 2perc az egész, és sokat segítenétek vele. Ha kitöltöd, küldd el kérlek a tyt@vnet.hu címre. A kérdőív: http://www.tar.hu/tyt/kerdoiv....
Az automata váltós autókkal kapcsolatos. Köszönöm!
150-160képet lőttem a versenyről.
szinte biztos h igen! 99,9%
Az olyan emberek miatt mostoha a kategória ,,mint amilyen tevagy.hangoztatod ezt a csodás nézeted panaszkodsz jobbrabalra,2éve legalább irogatsz mindenhova kifejted a lehuzó véleményed a kategóriáról.és minden 2.héten vagy rs125 vagy valami ssp400 gép után kérdezel.nem basztatás,csak ez így kurvahülyén adja kki magát-
Rólam van?
Te rosszúl vagy összerakva. Nem látsz tisztán.
Igen így van, tudod a piszkos anyagiak...
Megmondom őszintén, kicsit bezavar az SSP400-as képébe, hogy valljuk meg, mostohagyerekként kezelik a kategóriát..
Ha 'kinyitod' az internetet, az égből is hullanak az RS125 ösök, ZXR400-nál meg rémes árak vannak, és alkatrész is biztosan szerezhető, de húzós áron az is. Ezt is tárgyaltuk már tudom - tudod..
Valójában egyenlőre csak a témára való spórolás a biztos sajnos.. (felszerelés, kellékek, valami formában szállítás és a többi, többi.... csak egy dolog a motor megvétele)
geri csinált a gépemmel, este feldobom őket és majd belinkelem itt!
annyira azért nem voltam mögötted... én voltam a sárga zxrrel
amugy 125/400 ról csinált valaki képet?
ja... rögtön kuplunghoz kaptam... féltem hogy belém jössz