Voltunk a pestmelletti PremierOutletben. Ott volt vásárolgatni. Énmeg odamenetem hozzá hogy nemtán te vagy az Mocsok ZOli :)
70es évekbeli RayBen most is befigyelt, meg amúgy is könnyen felismerhető.
Megkérdezte milyen gépem van, amikor mondtam az első kérdés: hungaroring motorsport iskola?
áááááááá :)))
A láncos dologban meg igazatok van... Aput kérdeztem, Ő is ugyanazt javasolta mint Emzoli.. Egyébként van köszörűnk :) Köszi a segítséget mindenkinek, rendelem megfele, a héten már megjön remélhetőleg :))
Inkább legyek ekkora minthogy úgy mutassak a motoron mintha valami pocket bike lenne alattam(bocsi ) Legalább elférek rajta, meg autóban is kényelmesen...
Az ilyen emberek szokták gyorsan eldobni a vasat....
Most vette a motort nem ismeri még hogyan viselkedik kanyarban,erős lassításnál,kigyorsításnál és egyből 250 felett száguldozzon hátha kivág elé egy autó a pályán ő meg ráhúzza a satut és ott hal meg a helyszínen.....
Nagyon felelős, érett gondolkodás.....
Én mentem már 600km-t az enyémmel mióta megvan és eddig max 240 volt ameddig húztam neki.
Inkább a tapasztalatszerzés most a fontosabb minthogy elmondhassam a kocsmában h mennyit megy
nemsokára átfényeztetem mert a bal oldala sérült és mert a piros szín elég ratyin néz ki a kék bőrszerkómmal . Utána majd könnyebben felismer Tuning is
bocs csak arra jártam és gondoltam megkérdezzem .... de akkor pilisjászszentfalu vagy mi a tököm felé is láttam r46ost is. na mind1 nem offolunk megyek elnézzek vmerre
további szép estét
csáó
70es évekbeli RayBen most is befigyelt, meg amúgy is könnyen felismerhető.
Megkérdezte milyen gépem van, amikor mondtam az első kérdés: hungaroring motorsport iskola?
áááááááá :)))
ha bírnám benzinnel meg idővel akkor én már egymilliárd kmt beleraktam volna
Bár gondolom ha tehetnéd te se sűrűn szállnál le, csak tankolni :D
Az SV talán kicsit magasabb. ott asszem lábujjhegyen tartom.
Unokaöcsém 250-es YZ-jén úgy álok meg h nekitámaszkodok egy kerítésnek És árokban rúgom be Ő is 190 körül van magasságban
Nekem ahhoz már be kell állítsam egy árokba h rá tudjak ugrani
Járok krimóba csak nem a köpködős félékbe
Most vette a motort nem ismeri még hogyan viselkedik kanyarban,erős lassításnál,kigyorsításnál és egyből 250 felett száguldozzon hátha kivág elé egy autó a pályán ő meg ráhúzza a satut és ott hal meg a helyszínen.....
Nagyon felelős, érett gondolkodás.....
Én mentem már 600km-t az enyémmel mióta megvan és eddig max 240 volt ameddig húztam neki.
Inkább a tapasztalatszerzés most a fontosabb minthogy elmondhassam a kocsmában h mennyit megy
további szép estét
csáó