Üdv,debrecenci KPM nél valkinek ismerőse dolgozik ? Mert elkéne intézni egy RS125 nek a papírjait, mármnit 22KW ról 11KW-ra módosítani. Már persze nem ingyen kellene
nemtom. én gyűrű nélküli erősített láncot vettem (úgymongyák ezt használják versenyláncként ), oszt lánckerekek lánc 14.4 volt asszem.. mondjuk nekem elég vékon, olyan mint a 25-ösöknek.
balfasz kérdés következik...
lassan láncvétel lesz, nagyvason kinéztem DID 520as O-gyűrűset, egész korrekt áron. A kérdésem az hogy hány csapos kell az új rsre? Én a mostani láncban 106csapot találtam, de a listában nincs csak 104 meg 108csapos. WTF?
A másik kérdés, Sunstar v JT lánckereket rendeljek? 17/40es addig oké-
Ennyire puhány vagyok
Viccet félretéve elég erősen toltuk fennt a Pilisben több útvonalon is +visegrád én 2 személlyel de ami a jó hír h ígyis vertük az SV-t már csak fél centi majré van a gumin ez sztem 15 fokban 2 személlyel nem rossz
JA és kuuuuuuuuurrrrrrrrrvvvvv@@@@@jóóóóó a Gixxer
ezeket a matricákat honnan szedted? elővetted az ovis jutalom-matricás albumod?
a rózsaszín festéket sikerült leszedni a vázról és a többi alkatrészről?
Ezazezazezaz
Mikor gurulunk? Valamikor felugrok megnézem meg megmutatom az enyém
Szombat délelőtt? igaz h esőt mond
Mi voltunk ma délután lenyomtunk 120km-t minden bajom van délután még elvittük Ricsi SV-jét Egomba a Suzukihoz megcsinálták az 1000-es kötelezőt plussz felkerült a 2 Yoshimura is. Hozzáteszem nem szar.
lassan láncvétel lesz, nagyvason kinéztem DID 520as O-gyűrűset, egész korrekt áron. A kérdésem az hogy hány csapos kell az új rsre? Én a mostani láncban 106csapot találtam, de a listában nincs csak 104 meg 108csapos. WTF?
A másik kérdés, Sunstar v JT lánckereket rendeljek? 17/40es addig oké-
Viccet félretéve elég erősen toltuk fennt a Pilisben több útvonalon is +visegrád én 2 személlyel de ami a jó hír h ígyis vertük az SV-t már csak fél centi majré van a gumin ez sztem 15 fokban 2 személlyel nem rossz
JA és kuuuuuuuuurrrrrrrrrvvvvv@@@@@jóóóóó a Gixxer
a rózsaszín festéket sikerült leszedni a vázról és a többi alkatrészről?
Mikor gurulunk? Valamikor felugrok megnézem meg megmutatom az enyém
Szombat délelőtt? igaz h esőt mond
Mi voltunk ma délután lenyomtunk 120km-t minden bajom van délután még elvittük Ricsi SV-jét Egomba a Suzukihoz megcsinálták az 1000-es kötelezőt plussz felkerült a 2 Yoshimura is. Hozzáteszem nem szar.