köszi Z3! erről tudnál valami véleményt mondani? mrt gyanús h ilyen jó állapotú ennyiért? a sok állás miatt lehet valami baja? A forgalombahelyezés mennyi lenne? PLS
pénteken milyen nyílt nap volt?
és tegnap is volt valami verseny a ringen? csakmert láttam arra egy csomó tréleren meg utánfutón vitt pálymotort, meg sok busz jött ki a ringről tele emberekkel.
mivel fél óránként vannak futamok ezért úgy sejtem h mind1 mikor mész ki de nem árt korán.. pl a pénteki nyiltnapon nekünk már nem volt hely a licenseseknél:S
Lécci segítsen már valaki, hogy mit csináljak az rs-el ,hogy végre normálisan mérje a vízhőfokot,meg ne villogjon a vészjelző....
kb 1 óra múlva fogom szétbombázi addig jól jönne egy két ötlet mit nézzek meg...
hát na hát na:) örülj neki hogy lenyomtad bár ez alap:Pnekem az rs-em crx szintjén gyorsul.rajtot elbasztam picit de fél kocsihosszal kb mögötte tartottam a tempot, nem távolodtam, nem közeledtem.Power az nuku még mindig.És miért nemrakok? mer nincs pííz:)Egy fékbetét menyibe kerülhet? első már eléggé kopáson van
Hazafelé jöttem, Váci úton mellém állt egy új Renault Clio RS vagy Renault Megane RS. nemtudom pontosan melyik volt, de szerintem a Clio, mert a hátsó lökhárító alatt voltak diffúzorok. Mindegy.
Srác gyorsulni akart, hát mondom, istenem, legyen nem kell kétszer mondani.
Hát az én RS-em valahogy jobban szedte a lábát, mint az ő RS-e
140ig az Rs125 jobban ment, aztán afölött már kezdte behozni a lemaradását a 2/B-n.
Jófej fickó volt intett, mosolygott meg minden. Kár hogy nem ilyenek azok az emberek is, akik a swiftjükkel akarnak gyorsulni és beugatnak meg mutogatnak a lámpánál. mindegy, az a lényeg hogy élveztem és ismét kiderült hogy az rs125 milyen jól gyorsul
170km-t mentem össz-vissz. szentendrén elmentem piliszentlászló? felé aztán visegrádnál kötöttem ki és hazajöttem a 11-es úton. az katasztrófa volt. mindenhol 40 meg 50, ezer rendőr mégtöbb autós meg biciklis. de aztán a váci út kárpótolt :D
Aprilia napról lenne pár kérdésem.
Azoknak is 8ra oda kell érni akik saját motorjukkal akarnak pályázni, vagy csak azokra vonatkozik a 8óra akik tesztelni akarnak?
azt olvastam hogy 6ezer ft a pályázás. na most az 3kör, 3x25perc vagy 3x3kör?
bőrgatya kötelező? csak azért kérdem, mert yamaha napon anélkül is lehetett menni, mármint jó volt a texti is...
szerintetek megéri