Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert közben zuhogott az eső
kva sok RR van...minden nap megfogod kérdezni Rockyt amikor látsz egyet?
mért ne ? :D amúgy csak nagyából láttam egy RR-t de akkor más volt. nem tudtam megnézzni oan gyors volt
hogy is ne... Miért mennék be BP-re motorozni?
Itt voltam csak a pilisben
hungárián is mentél ha jól láttam, nem ? Rocky
hihi... ma fölpakoltam asszonypajtást a hátsóülésre és elmentünk motorozni végig sikitozta az utat de aztán mikor a be kellett volna kanyarodnunk abba az utcába ami hozzánk vezet akkor kikiabált a sisakból, hogy menjünk még úgyhogy felmentünk a Garancsligethez naplementét nézni
Viszont most meg nyavajog hogy kezd izomláza lenni.

Joe,

06 20 574 2660
én :)
ki jön holnap kakucsra?
nekem is szoljatok már én is mennék
Tudja hol a vége.
(a renccám mögött:)
mé nem nézted meg hol a vége? első dolgom lenne.
Küld el a számod email-ben vagy akár ide is kiírhatod és majd hívlak mehetnénk gurulni valamikor

Minek mentél autópályára? Ott nem lehet tanulni semmit
simán csinálhatod flexel csak ésszel.. én is azzal vágtam le a felesleget..
én flex-szel csináltam,jó lett,csak érzéssel kell
Valóban nem fogalmaztam pontosan, ki lehet ütni, de szerintem kíméletesebb a köszörülős móccer.
te irtad hogy egy normális lánc csapját nem lehet semmivel kiütni:)
Tudom, hogy "ki lehet verni" :) számomra kevésbé tűnik rongálósnak a csapvág leköszörülése. persze akkor meg ott van a köszörüpor:)
enyémből kikellet venni 10 szemet, kalapács és egy vékonyabb vastüske, 3 utés után kijött...
Nekem van , amúgy m,eg flexel is tökéletes lett...
"Mivel verjem ki a felesleget ?"
Erre tényleg szeretnél nyilvános tanácsot kapni?

Egy normális lánc csapját nem tudod semmivel sem kiütni, mert a végei el vannak zömítve. Először a zömített részt le kell köszörülni. Én semmi esetre sem "flexel" csinálnám, hanem köszörü gépen (ami gondolom neked nincs:)
Hát én csak azt vágtam le ami nem kellett hozzá... ami kellett azon egy karc nem esett...
Amúgy meg van ilyen láncszemkinyomó szerszám... lehet azzal kell
Hülyeségeket beszélek
Haveréra gondoltam, ő mondta af1én 120 az tuti nem is volt annyi, mert most katanához képest az semmi...
De aztán most elgondolkoztam, neki nem is volt órája, mert nem volt a keréknél fogaskerék
Mind1, fingom nincs már mi volt, csak arra emlékeztem hogy ezt mondta...
Bocsi
ja bazz a 17 rongyos vacsiúj láncot majd nekiállok flexxel szétbombázni...
Nsren is kellett... mi flexel levágtuk