hihi... ma fölpakoltam asszonypajtást a hátsóülésre és elmentünk motorozni végig sikitozta az utat de aztán mikor a be kellett volna kanyarodnunk abba az utcába ami hozzánk vezet akkor kikiabált a sisakból, hogy menjünk még úgyhogy felmentünk a Garancsligethez naplementét nézni
Viszont most meg nyavajog hogy kezd izomláza lenni.
"Mivel verjem ki a felesleget ?"
Erre tényleg szeretnél nyilvános tanácsot kapni?
Egy normális lánc csapját nem tudod semmivel sem kiütni, mert a végei el vannak zömítve. Először a zömített részt le kell köszörülni. Én semmi esetre sem "flexel" csinálnám, hanem köszörü gépen (ami gondolom neked nincs:)
Hát én csak azt vágtam le ami nem kellett hozzá... ami kellett azon egy karc nem esett...
Amúgy meg van ilyen láncszemkinyomó szerszám... lehet azzal kell
Hülyeségeket beszélek
Haveréra gondoltam, ő mondta af1én 120 az tuti nem is volt annyi, mert most katanához képest az semmi...
De aztán most elgondolkoztam, neki nem is volt órája, mert nem volt a keréknél fogaskerék
Mind1, fingom nincs már mi volt, csak arra emlékeztem hogy ezt mondta...
Bocsi
Itt voltam csak a pilisben
Viszont most meg nyavajog hogy kezd izomláza lenni.
Joe,
06 20 574 2660
(a renccám mögött:)
Minek mentél autópályára? Ott nem lehet tanulni semmit
Erre tényleg szeretnél nyilvános tanácsot kapni?
Egy normális lánc csapját nem tudod semmivel sem kiütni, mert a végei el vannak zömítve. Először a zömített részt le kell köszörülni. Én semmi esetre sem "flexel" csinálnám, hanem köszörü gépen (ami gondolom neked nincs:)
Amúgy meg van ilyen láncszemkinyomó szerszám... lehet azzal kell
Haveréra gondoltam, ő mondta af1én 120 az tuti nem is volt annyi, mert most katanához képest az semmi...
De aztán most elgondolkoztam, neki nem is volt órája, mert nem volt a keréknél fogaskerék
Mind1, fingom nincs már mi volt, csak arra emlékeztem hogy ezt mondta...
Bocsi