Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá bencce
engem érdekel a csizma majd beszélünk msnen de most megyek. majd este leszek
gyere msn re bencce....
én láttam amikor kiestél, nem sokkal mögötted mentem:S
célegyenes ráfordsítóban igen tempósan rásodródtam arra a fehér csíkra,elment az eleje,utána a hátulja,én leestem a moccról,az meg bepörgött,szakadt széjjel.2felni,segédváz idom fék müszerfal satöbbi satöbbi. röpült egy keményet.
az a motor arravaló hoyg forgassák.ha jártál már kint ringen(márpedig jártál) láthattad aprili kupások ütik verik őket,birják ha jólvannak összerakva.multkor,kb 2hete még zxr400at kérdezgetted,még midnig nemtudod merrelépjél?
Mi történt a motoroddal? Nekem a 6. ik körben hajtókaros lett 6-7. helyről estem ki
Pályázik / versenyzik itt valaki az RS -ével?
Hogy viseli a tartós pörgetést, kemény használatot?
Én!
Van egy eladó jó állapotú 42-es csizmám!
KÉP A CSIZMÁRÓL
E-mail az adatlapomon!
Ára a bolti 32 helyett 9E forint
Nincs mit. Vannak még ilyesmik az http://apriliamania.fw.hu -n Rotax 123 gomb alatt, csak eléggé haldoklik az oldal.
uhh köszi szépen ez jol fog jönni
Lemaradt.
Egy rajzot tudok mutatni.
Na akkor holnap ki jön Hringre? Akkor lehet találkozhatunk
hellosztok! rotax 123-as blokkba tudja valaki hogy kell visszatenni a rugot ami a váltokart tartja középállásban? :S
na ebből már kijön egy vacsora
na az lol
Srácok!

Valaki letudná írni, hogy az RS125-ös milyen fejlesztéseken ment végig születésétől fogva?
(mely évjáratú gyártmányon mint változtattak...)
Avagy utána lehet nézni ennek valahol?
Gratula a Biel Tesóknak a dobogóhoz,szépen mentetek,sajnos most a pálya széléről kellett figyelnem
Üdv mindenki!
Aki autózik, és lenne 2perce, az sokat segítene ha kitöltené a piackutatás kérdőívemet.. Holnap kezdjük az elemzést. A kérdőív az automata váltós autókkal kapcsolatos. Ha kitöltöd, küldd el kérlek a tyt@vnet.hu email címre! Millió köszönetem! A cím, ahol a kérdőív található: http://www.tar.hu/tyt/kerdoiv....
hi.Mi a különbség egy utángyártott dugó és az eredeti dugó közt,mert rs 125 röl lenne szó?
Multkor láttam egy olyan katanát mint haveré, egy olyan bőrkabátban ült egy akkora ember a motoron mint legjobb barátom, de annyira nagy volt a hasonlóság hogy fel is hívtam
mért nem idén ? bár ha nekem is itthon lesz az új vas ismerkedni kell majd vele.
hétvégén haverom SV-jét elvittem szervízbe remélem őszre már váltani tudok.
Hétvégén vki nem jön kakucsra? bár még az se 100 hogy én letudok menni mert gondok vannak a gép gyújtásával múltjéten 5km-t toltam bőrruhába ... kellemes volt :DDD