az a gáz hogy ilyenkor hiába feszítesz rajta, mert a szarabbik részénél mindig ránt egyet a motor rajta és így felgyorsul a további nyúlás sebessége vagy hogy mondjam
nekem akkor csinál ilyet a 125-ösön mikor nem egyenletesen van megnyúlva a láncom. Amikor már nagyon durva a helyzet akkor pedig már nem csak a lábtartón érzem a lüktetést, hanem lüktetve is gyorsul.
egy láncszett mennyi az rsre? meg am miért van az hogy döcögök akár 4-7000fordulaton vagy lénygtelen menyivel és mintha a lánc verné a látartót úgy érzem,meg így odanézek és hullámzik a lánc pedig megvan húzva nem laza.nagyon szarul fut.Visszaraktam a sárvédőt egész jolnézki vele már elis felejtetem mienvolt:)
Egy kis segítség kellene nekem. Az rs-em (2007-es) nem igazán akar vízhőfokot mérni (amikor állok akkor néha mér ahogy húzok egy gázt eltűnnek a jelölések, és menetközben vissza se jönnek), ami haggyán lenne ,de
piros jelzés is felgyullad néha-néha(menet közben 5-6 ezres fordulat és kigyullad, kis gáztadok eltűnik,egyszer csak megint gondol egyet és újra villog,de a hűtőnem forró), megálltam lekapcsoltam megnéztem a hűtőt de nem éreztem melegnek(üzemhőmérsékletű volt).Én arra gondoltam, hogy az a lejadó,vagy a vezetékkel lesz valami...
Tudtok segíteni hogy kezdjek hozzá mert nem akarom megfőzni...
minek? hogy utána legyen két sérült gyári faridomom? Nekem most van egy komplett sérült gyári 600RR idom garnitúrám, majd ha ezt elhasználtam, akkor gyühet valami olcsó pályaidom
kedden szerintetek nyitva lesz a Kakucsring? Le szeretnék ugrani RR-rel gyakorolni picit mert azért nem annyira könnyű vele gyorsan kanyarogni mint a 125-össel, aztán jó lenne picit ráérezni a dologra még mielött fölcsavarodok vele egy fára Dobogókő felé
Egy kis segítség kellene nekem. Az rs-em (2007-es) nem igazán akar vízhőfokot mérni (amikor állok akkor néha mér ahogy húzok egy gázt eltűnnek a jelölések, és menetközben vissza se jönnek), ami haggyán lenne ,de
piros jelzés is felgyullad néha-néha(menet közben 5-6 ezres fordulat és kigyullad, kis gáztadok eltűnik,egyszer csak megint gondol egyet és újra villog,de a hűtőnem forró), megálltam lekapcsoltam megnéztem a hűtőt de nem éreztem melegnek(üzemhőmérsékletű volt).Én arra gondoltam, hogy az a lejadó,vagy a vezetékkel lesz valami...
Tudtok segíteni hogy kezdjek hozzá mert nem akarom megfőzni...