Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi, de max 10ezer ft-ig kellett volna.

wima: használt kell, a stunt Dt125x-re megy.
Hali! Nekem van egy, 150/60-17 Pirelli Dragon, nem adom olcsón de újszerű állapotú. Meg van egy Avon Azzaro 160/60-17 is.
oks
közelről 1-1 et plz
ok. mi legyen rajta?
én most kétnapig a ringen leszek, kint is alszok ugyh scak vasárnap tudom:S
XD ROTAX 127-es blokkhoz kellene Köszi!
Köszi!
sziasztok!
Nem tudtok egy eladó lenkeréklehúzót,vagy egy boltot ahol lehetne venni?Még a méreteket is megköszöném,legalább tudok esztergáltatni(méret,menetsűrűség,stb).
150/60as hátsó gummát keresek! valakinek esetleg?
még csinálj vagy 2 képet
akkor jó ha m. heggesztős
szal a felfogatási is be van heggesztve akkor okés a dolog... csiszolni kell majd... meg lefesteni nah pár hét max 2 posta vagy kecskeméten tali és akkor kapsz tőlem 1 üveg mézes fütyülőst
igy a látottak alapján akkor érdekel? mert akkor mondom nem adom el....
én nem tom mivel csinálták de igen, elég massziv, szóval rendesen.
tehát akkor minden be van heggesztve műanyagheggesztővel?
de neked igen. de nekem nem a banán seggű rs-em van... az enyém 95ös, és ez a 99től felfelére jó... arra ugy teszed fel mint a gyári idomot..
a hiba igen felfogatási helyen van, de csak az 1ik van az oldalidomon a másik az a fejidomon van. az nem tom mi valami repedés csak azt is megcsinálták. a felfogatás nem para, annyi h felteszed az idomot és kifurod ott 2mp alatt ahol kell...
? segédváz? hogy ezt nem csak felrakni kell a la natur?
nincs, ennyit lőttem:) nem törött egyik sem.
én ki sem próbáltam mert ellustultam és nem szereztem hozzá segédvázat, meg iyenek. sokat állt a moci tavaly aztán nem voltam oyan lelkes h megcsináljam...
hátsó nem törött miért?
hogyhogy nem került fel? am ott a ,,hibák"azok a felfogatási helyen vannak amúgy az oldalidomok szépek az elsőről meg a hátsóról van még? a hátsó nem törött vagy hogy van?
ja és van hozzá még egy alul hasnál az összekötő idom, aazt nem feényképeztem le:)
mario itt az idom... az oldal azért iyen mert már elkezdtem leszedni a festéket valamennyire. pirossal bejelöltem a hibákat, de egyik sem vészes, mind a kettő szépen megvan csinálva, abszolut nem lesz vele gond. én is igy vettem, csak aztán nem került fel:(
sztem ő nem ducatit akart venni?
tyt nekedis meg mindenkönek köszi aranyosak vagytok és végre vanvaami jóhír is holnap jön meg az uj gumi és megyünka többiekkel valamerre kikapcsolodni, alig várom valami isteni lesz srácok:) oan furánlátok am mindent, mintha nemis ebbe a világba lennék minden oan más:((
Moker125!

Kell a kipuff vagy miii?
megkaptad a mailt? reagálj vmit plz