sziasztok!
Nem tudtok egy eladó lenkeréklehúzót,vagy egy boltot ahol lehetne venni?Még a méreteket is megköszöném,legalább tudok esztergáltatni(méret,menetsűrűség,stb).
akkor jó ha m. heggesztős
szal a felfogatási is be van heggesztve akkor okés a dolog... csiszolni kell majd... meg lefesteni nah pár hét max 2 posta vagy kecskeméten tali és akkor kapsz tőlem 1 üveg mézes fütyülőst
a hiba igen felfogatási helyen van, de csak az 1ik van az oldalidomon a másik az a fejidomon van. az nem tom mi valami repedés csak azt is megcsinálták. a felfogatás nem para, annyi h felteszed az idomot és kifurod ott 2mp alatt ahol kell...
nincs, ennyit lőttem:) nem törött egyik sem.
én ki sem próbáltam mert ellustultam és nem szereztem hozzá segédvázat, meg iyenek. sokat állt a moci tavaly aztán nem voltam oyan lelkes h megcsináljam...
hátsó nem törött miért?
hogyhogy nem került fel? am ott a ,,hibák"azok a felfogatási helyen vannak amúgy az oldalidomok szépek az elsőről meg a hátsóról van még? a hátsó nem törött vagy hogy van?
mario itt az idom... az oldal azért iyen mert már elkezdtem leszedni a festéket valamennyire. pirossal bejelöltem a hibákat, de egyik sem vészes, mind a kettő szépen megvan csinálva, abszolut nem lesz vele gond. én is igy vettem, csak aztán nem került fel:(
tyt nekedis meg mindenkönek köszi aranyosak vagytok és végre vanvaami jóhír is holnap jön meg az uj gumi és megyünka többiekkel valamerre kikapcsolodni, alig várom valami isteni lesz srácok:) oan furánlátok am mindent, mintha nemis ebbe a világba lennék minden oan más:((
wima: használt kell, a stunt Dt125x-re megy.