Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy Pirelli 150es hátsó gumim eladó sorba!
ár megegyezés szerint! nem egy fullos állapotú de még elmegy!
érdeklődni 20/5140810
Kész lett a moci
új henger, új dugó, új hajtókar, új csapágyak, tömitések minden...sokat várok tőle
idomok majd szerdán fognak teljes egészében felmenni! sztem Durva lett!majd teszek fel képet...
Itt rohadok a toparton nincs 1 kapas se de legalabb nem fogy a benya
voltak.
akarom mondani tömítés...
én azért kérdeztem h az új dugó óta van e az meg mert mondta a 2. szerelő h. néhány dugó nehezebb a kelleténél de azt nemmondta h. melyek azok...
versenypályán nem voltam még,de nem akadályoz semmiben,h ne lehetne felvenni
ha maszkot veszel akkor több lehetőséged van: vagy veszel egy vékonyat nagyon olcsót,az arra jó,h ne izzadj bele a sisakba meg minimális szélvédelem,de alá sál kell hidegben
vagy veszel vmi vastagabb jó anyagút ami önmagában elég
az power... mondtad h tisztítottad ugyh gondolom nem lett útl jó:) esetleg nézd meg amit betettél szimeringet mert van h amiatt akadhat.
gondoltam sál utcán maszk kakucson ... de vágom majd beszerzek 1et énis
utcán is? hol még? ha fázik a nyakam felveszem,ha nem akkor nem veszem fel,saját dolgod eldönteni,h fázol vagy sem,de így ezzel a sál-maszk kombóval még sosem fáztam
nah ugyanolyan bőrruhánk van csak az enyém full fekete maszkban nyomod utcánis?
én vmi 4színű sállal nyomom :D,aztán arra meg ráhúzom a fekete maszkot
nekunk ilyenekre nincs pízunk :(
még mindig eladó egy zsír új spyke bőrruha
bolti ár : 270ezer FT
tőlem : 170ezer FT
kb. 170cm-es és 60-65ös kilós emberre jó
46os méret
nem jó rám azért adom el
tel : 0630/441-82-31
valljukbe még ha be is bújok vmennyire a plexi mögé(ahonnan nem látok semmit mert pöttyös meg nitrohígítós) fázik a nyakam és 1 bogár sem kellemes
vagy egy szép róka-prém is jól mutatna a nyakadban
Fucky! lenne 1 kérdésem mert kb ugyanolyan bőrruhánk van neked arlen ness nekem berik (ugyanaz) nekem kinnt van a nyakam elég nagy részen... vegyek 1 fekete sálat vagy ezt hogy szokták?
Faszom, itt kérdezem ki jönne gurulni erre meg nem írtok és itt szervezitek öcsééém nah mindegy
Hali!
nemlehet leállitani a mocim aprilia rs 50 a gyujtáskapcsolot szétszedtük már és onnan nincs kiszakadva a kábel. ez volt az első hogymegnézzük ugyanis egyszer már kiszakadt egy kék kábel azért nem állt le de most ennek nincs baja végignéztük a kábeleket is de szétcsuszva sincsen semmi, nemtud valaki segíteni vagy történt már valakivel ilyen?
oszt elmentél elöttük 90 el rendszám nékül?:D
bishop milyen szín ez? subaru impreza gyöngyházkék?
eddig hogy hogy nem vetted észre? vagy az új dugó óta van?
én itt lakom! Ha erre jársz csörgess meg és lehet leugrom egy kézfogásra!

06 20 574 2660
én előbb gurultam eggyet nemmessze igazoltatásvan. humondom az isten de nemállítottakmeg, kise tudtam volna kerülni őket hameg visszafordulok előttük kb 20méterrel az gyanus. kanyar után voltak egyből