Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor azert mert nincs penze
akko nem talált így jártam de nem is találgatok tovább majd ha feljön remélem elomndja mert kivi vagyok rá
nem ezért vesz
biztos azért mert csak egy évig lesz meg neki utána meg 600 as gixxert vesz ezért nem akart egy évre ujat
nekem meg eza gép marad vagy 4 évig biztos utána talán majd lesz valami nagyobb
Majd ha Pedro akarja akkor leírja hogy miért döntött így. Nem akarok csacsogni :D
DonPedro? ő azthittem új gépet vesz
nekem nem csinál semmi rendellenest. tökéletesen üzemel, semmi baj sincs vele.
jövő héten viszem 4000-es szervízre.

a pomázos rs szerintem DonPedro volt, ha megvette ma stoppie rs-ét
neked nemcsinál a motor olyat hogyha elindulsz vagy akár kettesben is 2000 2500 körül le akar fulladni? pedig nem huzom tövig csak szép finoman
mi is láttunk egy új rs-t pomázról dobogókő felé igyekezett mikor mi már hazafelé mentünk.
passz. valamikor biztos....
*Akkor
Akko veled találkoztam, fekete bőrruha, meg fekete motor. Jösz még mostanába Vác felé?
*délután 2 motor társaságában
Nem, csak gyorsan mentünk el egymás mellett, csak annyit láttam hogy villantot egyet, én meg intettem, de legközelebb jobban megnézem.
vácon jártam tegnap délután 2 társaságában. nagymaros felé mentünk, és még vácon jött szembe egy rs50. még emlékszem is.
de csak nem téveszt össze egy fekete motort egy fehérrel
Nekem '98-as RS-em van. Képet majd töltök fel.
apumnak köszönd tőle kaptam!
Ja, értem. Egyébként ugyanilyen bőrcuccom van mint neked. Szép a motorod, grat hozzá.
én jártam arra :)
te géped hogy néz ki? csakmert nem látok róla egy képet sem
vácon biztos nem aztse tudom merre van az
abony-törtel-cegléd-abony és már 82 km van benne mostmár ha mindig 15 20 fokok lesznak akkor fogom használni naponta de eddig 5 8 fokban nem akartam elövenni saras uton meg föleg nem
Hello, nagyi46 nem te voltál tegnap Vácon akivel találkoztam út közben?
no és merre gurultál? hány km-t?