Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.paintball-tata.hu/

Csak a terminator csomag
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=7209&cat=&mid=1003 ecsém, na?
adam mennyi benyód van ? nem jössz dunaúj felé döntögettni ? pesttől 40kmre lakom :) de elmegyek kiskunlacházára ha kell
/ha nem jössz megyek magam/
akkor miért van pl, hogy egyik gyár balra, a másik jobbra teszi a láncot pl... hm? csak.
Nagyjából amit leírtál. Általában nem szokott egy oldalon lenni a kipuff és a lánc (kivéve mondjuk a félkarúakat(lengővilla!), dehát az speciális eset).
És mivel a rotax 122-123 lánckerék kihajtása a jobb oldalon van, gondolom ezért került baloldalra a kipuff. Ha meg nem így van, akkor meg szimplán rá lehet fogni h nincs igazam
na most egy laikus kérdés: miért van bal oldalon a kipufogó? azon kívűl,h jobbon a kihajtás és a rezó nem szereti a láncot,de mi az oka? vagy egyszerű különcködés a gyár részéről?
Indulj el egy nappal előbb akkor
Meg ha hallasz két k.rva nagy visítást akkor húzodj le mert jövünk Rocky-val
ez van, ezt kell szeretni
Szép és jó ez a masinisztás dolog, de egyáltalán nem olyan egyszerű vezetőnek lenni, mint amennyire egyszerűnek hangzik...
Én is szivesne kimegyek, de csak bringával tudok menni
na, buzik, én bármikor kimegyek, egy hétköznap délelőtt valaki jöhetne velem. mikor nyit a pálya?
ha rendesen mész hidd el kifáradsz.
Jó ez nem neked szólt
bagóóóóóóós. ciki a cigi.
szerinted én nem ezt mondom? meg ki mondta h izmos vagyok? mert én biztos nem!
Az hogy ilyen izmos vagy az nem jelent semmit, másféle izmok kellenek ide...
Ismerem magam kimegyek majd 4 körre 2x jól megcsúszok rámjön a para, le a pályáról----cigi jót röhögünk saját faszságainkon Scoefield és Joci barátaimmal utánna minden kezdődik előről
Sztem menjünk hétköznap. Nem éri meg kibérelni a pályát. Sok a 20 rugo föleg ugy h nincs benne az üzemanyag + amit megzabálsz napközben + a doboz cigim meg a 5 dobi Red Bull
veled én nem motorozok... még elesel előttem rulz
kamuzol össze vissza mi mi mi:)
jövő hétvégén megyünk 1 karikát reméllem....vagy többet
hütő, mini bar van itt minden
Vazze, engem meg negyed12kor hívsz :D De mindegy. most keltem, minjá indulas. Viszlat
Szerinted, amikor mi kimegyünk egy plyára, akkor kerülgetnek?
Neeem, szép illedelmesen jön mindenki mögötünk hatvannal, a gsx-r, től a haccázas supermotóig mindenki!
:)
Kerülgetnek, na és? Van rajta fék, meg kormány, meg gáz, majd kikerül.
vabn egy országos simsonos rendezvény, a simsonális. Idén a banda egy része (tavaly 250 en voltunk) ellátogat a kecsóringi pályára.
Nyilván lesz egy csomó olyan srác, aki még életében nem ment pályán, ezért azt találtuk ki,hogy csinálunk több, a pályán egyszerre köröző, de a pálya különböző helyén, több darab , 2-3 személyes vonatot, a vonat 'vezetője' egy rutinosabb, tapasztaltabb pilóta lesz, aki kímélő tempóban megy, s be lehet állni mögé tutizni, mutatja az íveket mindezt azért, hogy aki teljesen rutintalan, vagy béna, az is lássa hol kell menni.A következő etapban csere, a "masiniszta " magy hátul, és nézi ki, mit csinál, jól, vagy rosszul.
Persze, ehhez kell egy kis összefogás,meg valakik, aki akarnak is kicsit segíteni, de szerntem egy ilyen 2x 20 perces 'oktatást' lehet szervezni, csak elmegy a talira valaki pár ember, aki látott már pályát nem csak tv.n keresztül.
Az meg alap, hogy rutinosak/ rutintalanok,legalább először külön csoportban, aki meg felbátorodik, vagy ügyesebb, az átmegy a gyorsabb csoportba.
De nem akarok beleugatni a nagyok dóógába:)