Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vásárhely Sanyi Pékség Nem igazán helyben fogyasztós, de amikor flamós vagyok bemegyek veszek 2 pizzaszeletet (elég jót), egy pizzás kiflit meg egy sonkás kiflit. Vagy esetleg kettőt
Mellé fél lityi hideg kóla. Leülök egy padra a kertvárosba azt ott megeszem. Ja meg tök olcsón kijövök. Éjjen az aaafőődi pusztaság
Www.tortuga.hu nezzetek meg mindenkepp. Ha valakit elakartok ragadtatni..
bábelék a XV. kerületben. azt nem tudod überelni semmivel.
Nekem eddig étteremből a leg űberfaszább aza soproni haspártiak vendéglője(nemtudom anevét) ahol akkorrák az adagok, hogy nagy pizzás tányéron hozzák(komolyan!)és a szintén soproni kis pityer is igen jó. a másik a szegedi blues -kert, ahol igen jól főznek, és szintén nem viccelnek az adagokkal, mindenkinek csak ajánlani tudom mindhármat.
monnyuk én nem vagyok nagy inyenc, reszteltmájat, vagy rántotthúst szoktam enni, vagy valami iyen ecerűt, de mint máshol tapasztalzam, azt is el lehet baltázni, ha nem veszik komolyan.
http://www.sportmotor.hu/motor... fel van adva a lecke pupákok.
9ig van konyha de 8 utani rendelesnel mar morgok. Nemsoka nyilik a terasz. De ne elso osztalyt varjal
utána este elviszem asszonyt hozzátok enni.. gondolom faszán nyitva vagytok estig, nem?
jó ötlet forumvacsi
Ez 1 kisvendeglo. Nagyon jo kaja van en irtam az etlapot. Pl hagymas rostelyos 990 es hatszin!
06302921030
csoportos kedvezmény motoros esti kajálás esetén? téáleg, ellehetne kajolni menni oda aki itteni..
Szeretettel varunk a Maru tanyaban mindenkit
mi a számod jocc? mert azt persze nem kértem el..
ha arra járok benézek
Zuglo ungvar utca es rakosszeg utca sarkan
holmelózól?
Eskuszom a sajt meg 950 rizzsel afonyaval
ja, és a rántott camabert szeretem áfonyával.
esküsző?
Ádi ha akarsz holnap méricskélni gyere be a melóhelyemre azt odaadom a telót meg a gps t
különc de azért gyönyörű képe van
vagy csak joci nem tudja még vezetni :)
este jöttem haza a riasztóstól és hidd el Ádi lényegesen jobban ment. vagy az idő jobb már neki vagy a kipu javítás miatt nemtom. de qurvára élveztem :)
azé különc
Akkor értem már :)
nem 100-as joci gépe még.