elbaszódott opel adagoló: keresgélés 2 hónapig a megfelelő árajánlatért,mert addig ilyenek,h csere 600 ezer(nem vicc) diagnosztika 100 ezer,így aztán végül asszem 150be állt meg a dolog
pdtdi turbo kifeküdt: 300 ezer
nem oltani akarlak,de nagyon dízel ellenes vagyok,rohadt jó vezetni,de irtó kényes a nagy nyomások és a turbo miatt és épp emiatt ha csak kicsit nincs mázlija az embernek nagy befürdés a vége
nekem is volt sportautós korszakom. most is lenne csak anyagilag a diesel a megfelelő. mondjuk egy 1,6 vti civic sedan elgondolkodtat... de az meg belül olyan snassz
ismerem őket. ott kezdtem reggel, de a fiatalabbik srác aztmondta, hogy ezek ilyenek torpannak. vagy lehet rajta állítani, hogy ne torpanjon nyelezésnél de akkor nagyobb a valószínűsége, hogy felül megszorulhat
Ha megnézed a régi RS-nek nem csak a hátulját kell lecserélni, hanem a tankot is
De valóban nem rossz, hisz ugyanaz a váz meg szinte minden, tetszik, de az új akkor is jobban bejön
Az rs cuccok amiket árulsz melyik típusé 2005 vagy 2006(idomban gondolkodok)
pdtdi turbo kifeküdt: 300 ezer
nem oltani akarlak,de nagyon dízel ellenes vagyok,rohadt jó vezetni,de irtó kényes a nagy nyomások és a turbo miatt és épp emiatt ha csak kicsit nincs mázlija az embernek nagy befürdés a vége
Olajkazánt tartani lassan tényleg luxuscik...
NEM KERGETÔZÔS AUTÓ!
de ezek az új renault 1,5ös turbo diesel ördögök se olyan rosszak
Én holnap tolom a vasat a Cserei utcába mert már meguntam az eredménytelen házibarkácsot...
Nemsokára tudom véleményezni ôket ha érdekel!
De valóban nem rossz, hisz ugyanaz a váz meg szinte minden, tetszik, de az új akkor is jobban bejön