Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosan
jah és ennek az opelnek most repedt el a hengerfeje
Én oda hordtam az Sp-t sztem korrektek
Szia!

Az rs cuccok amiket árulsz melyik típusé 2005 vagy 2006(idomban gondolkodok)
elbaszódott opel adagoló: keresgélés 2 hónapig a megfelelő árajánlatért,mert addig ilyenek,h csere 600 ezer(nem vicc) diagnosztika 100 ezer,így aztán végül asszem 150be állt meg a dolog
pdtdi turbo kifeküdt: 300 ezer
nem oltani akarlak,de nagyon dízel ellenes vagyok,rohadt jó vezetni,de irtó kényes a nagy nyomások és a turbo miatt és épp emiatt ha csak kicsit nincs mázlija az embernek nagy befürdés a vége
faszom kezdem ugylátni hogy eléggé beszükültem a diesel felé. akkor mondjuk 1,3 milláért milyen sedant ajánlanál?
Kis köbcentis libakergetôkkel biztos olcsóbban kijössz mind tankolás, mind szervízelés szempontjából!
Olajkazánt tartani lassan tényleg luxuscik...
az a 3 liter 1000 ft 100 km enként.
Az autó üzemanyagának BENZIN a neve
Dadis amugy nem téged kérdeztelek. neked milyen autót van? mennyi ideig dolgoztál, hogy megtudd venni?
anyagilag? 315 a gázolaj, széthullik a francba,ha új azért,ha régi azért és csak 2-3 literrel eszik kevesebbet
már nemis arra kell avectrával versenyetem rengeteget anno. azért kell mert"nyugis családi desel"!
Nyugis családi dízel. Chippel tolható de beledöglik könnyen (ha tényleg hajtod).
NEM KERGETÔZÔS AUTÓ!
nekem is volt sportautós korszakom. most is lenne csak anyagilag a diesel a megfelelő. mondjuk egy 1,6 vti civic sedan elgondolkodtat... de az meg belül olyan snassz
én nekem nincs baj az opelal de inkább egy honda civic jobb lenne ,
de ezek az új renault 1,5ös turbo diesel ördögök se olyan rosszak
német iparhulladék
lego amugy az opel 101 le-s dieseljéről van valami véleményed? 2.0 dti
ismerem őket. ott kezdtem reggel, de a fiatalabbik srác aztmondta, hogy ezek ilyenek torpannak. vagy lehet rajta állítani, hogy ne torpanjon nyelezésnél de akkor nagyobb a valószínűsége, hogy felül megszorulhat
Joci!
Én holnap tolom a vasat a Cserei utcába mert már meguntam az eredménytelen házibarkácsot...
Nemsokára tudom véleményezni ôket ha érdekel!
ná kipróbáltam amit Zoli mondott a síbert. Nha nemtörtént sajna érdembeni változás. amugy nálatok nincs ez a torpanás ha lenyelezitek 4000 nél?
Köszi!
a gokart pályát használjuk egész nap kivéve. ha jönnek gokartozni, de amúgy is fárasztó ugyan olyan mint nagy mociva csak kevés pénzből
Ha megnézed a régi RS-nek nem csak a hátulját kell lecserélni, hanem a tankot is
De valóban nem rossz, hisz ugyanaz a váz meg szinte minden, tetszik, de az új akkor is jobban bejön
pontosan hogy zajlik?
idén 4000ft