Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép még mindig
gyönyörű lett!Gratula hozzá! Majd köv héten én is feltolok egy képet a '08 as desingemről:)
hány almát kellet így összenyomnod?
elég vadító még mindig :)) rég jártál erre!
tegnap szerelgetni támadt kedvem, és mivel úgyhallottam a power pucolás egy 10 perces meló, nekem sem tarthat többet 2 óránál.
Najó, tévedni emberi dolog, mert vagy 4 órás művelet lett a power pucolásból (saját hülyeségem is közrejátszott) :)))
Idomokat leszedtem, aztán power csavarjait kivenni nem volt már annyira egyszerű (bezzeg ha kivettem volna az akksit!) Hát a rossz sorrend és a balfaszság, nálam mind megvan :D
Nagynehezen kicsavartam a csavarjait, de a power nem akart kijönni. Akksi kivesz, bowden szétakaszt - már csak a nyelv maradt, de hogy! Úgy bele volt szorulva a nyelv, hogy haverommal 1 óránkba került míg szép óvatosan kiszedtük... Atom szétkokszolódva szegény power, csoda hogy bele volt szorulva. Utoljára 8000kmnél pucolták tán a natixosok, csakhát azóta volt két bejáratás, és nem szeresse az alacsony fordulatot. Ja mégvalami. Az akksim savszintje nemhogy minimumon volt, nem is létezett. Nagyjából száraz volt szegény akksi, azt is leápoltam, feltöltöttem ioncserélt vízzel...
Aztán a végére sikerült is összerakni a gépet, még jó hogy volt tömítésem a powerhez kéznél.
De legalább mostmár ez is sokkal gyorsabban fog menni :))))))))))
Ja és a lényeg, a motor is jobban megy! power pucolás rulz :DDDDDDD
gratula
ez valami csodaszép lett
Bisop

Jössz Alfa találkozóra Esztergomba Április 12.-én?
Mi megyünk egy 156 Selespeed-el
Ez az autó : http://www.hasznaltauto.hu/1937738_ferrari_355_1997
Bazzeg te tényleg nem vagy kis darab
Grat a reklámhoz

A másik srác kicsit eltörpül melleted
Ezek az autók?
Undorító amerikai megalomán trágyadombok...... Nagy motor kevés lóerő, futómű egy nulla ,nem pörög csak hörög szar design.

Nekem ez a véleményem az amcsi autókról de ha nem hisztek kérdezzetek meg valakit aki kinnt él mert amiban az a menő akinek európai vagy japán autója van. Legyen az sport,luxus,vagy családi gép
Sztem nem véletlenül.
Amikor átkerültek az első jó kis VTI Civic-ek akkor csak lestek a srácok h hogyan alázták a 3000-es Mustangokat Ja mert rájöttek h az övék a 3000ccm-ből tud 150 lóerőt pörög 5ezret azt csókolom.

Egyedül 1 sportautó van amit nem dobnék ki a garázsomból az egy Corvette Z06 lenne.
ÁÁÁÁÁÁ az Arese V6 ez csak egy Alfa Romeo szív lehet
Gyönyörű egy motor ((:
egykét dolog újrafényezve nem igen szokta teleragasztgatni tescos matricával de ő majd elmondja mit is változtatott rajta pontosan
gratulálok
új matrica ?
Szép lett ma meg megjött a jó idő is és előis lehet venni a gépeket pénteken vagy szombaton a nagy szélben pont láttalak azthittem csak jóidőben motorozol
Hali mindenki!
Végre elkészült az én gépem is Itt egy kép rola!
Szomszídnak v6os caprija van, szép hangja van, de annyira nem megy Viszont kinézetre is szép autó
A 67es , ez nekem nem tetszik
nekem a tőzsdén más határidős ügyletek rémlenek :))))
na utánanéztem... ezek nem "ügyletek" és főleg nem instrumentumok csak szimpla spekulációs feltételezések...
háhá és tényleg... még mondtam is nőmnek hogy valahonnan ismerős ez a figura
"bessz" és "hossz" ügyletek, tőzsdén való vásárláskor határidős ügyletek.
sok cigánykodás után alsó határt.
mi pénzt kaptál a reklámért?