Emzoli!
Te mint szakember mit szolnál az alábbi eszmefuttatásomhoz:
Szép a 2T hangja, de itt nagyfaluban a belvárosban kevésbé tolerálják.... Nem tudom hogy a végdobnál hogy lehetne hangot tompítani (asszem Gianneli rendszer van a gépen). Én arra gondoltam hogy valami nagyobb vas levedlett hátsó dobját felszerkesztem a jelenlegi helyett.
Viszont: mit szól hozzá az áramlástan és egyebek? Teljesítményt nagyon butítok vagy talán még azt is elérhetem hogy kinyírom az egész motort?
Azt persze nem szeretném hogy lebutoljon a teljesítmény Babetta szintre, de valahogy jó lenne halkítaní a MIG hangokat...
vki mondja már meg nekem h az rs infokijelzőjén mi a 3 adat?van a köridőmérő, az idő vagyis hát a hőfok meg van egy ami nálam most pl egy olyan szám volt h 10.9!Az mit jelent vagyis mit takar?
sziastok. meg tudná valaki mondani hogy egy Aprilia SR50-nek hova vissza dugni a motorolaj csövét mert kiesett valahonnan a motorból és folyik az olaj. ez egy ilyen pár miliméter vastagságú cső
Hy! Tudna nekem valaki mondani egy jó oldalt vagy egy telefonszámot Prox dugóból kellene nekem egy alapméretes új 0km-s Mito hengerhez. Vertexről milyen tapasztalataik vannak ? Kivéve Tyt mert neki tudom mi a véleménye.
Előre is köszi
Üdv.: Laci
Te mint szakember mit szolnál az alábbi eszmefuttatásomhoz:
Szép a 2T hangja, de itt nagyfaluban a belvárosban kevésbé tolerálják.... Nem tudom hogy a végdobnál hogy lehetne hangot tompítani (asszem Gianneli rendszer van a gépen). Én arra gondoltam hogy valami nagyobb vas levedlett hátsó dobját felszerkesztem a jelenlegi helyett.
Viszont: mit szól hozzá az áramlástan és egyebek? Teljesítményt nagyon butítok vagy talán még azt is elérhetem hogy kinyírom az egész motort?
Azt persze nem szeretném hogy lebutoljon a teljesítmény Babetta szintre, de valahogy jó lenne halkítaní a MIG hangokat...