Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halljam az igazságot...
aztmondták h. ért hozzá....am. ő mondta h. olyanoktól hallodta akinek van ilyen rse
igazi szakember lehetett....
jaaaaj ez nem a motorkiállításon volt? ott volt ez a mami szakközépiskola dolog...
csak egy hetig volt meg sajna tavaly nyaron de fasza volt szerettem addig is
sziasztok... lene 1 kérdésem: most van beállíttani 1 kicsit a mocim...és hanyas karbi+mennyit enne? mert nem az tag aztmondta 28assal 150 kb és6-7 lter 34essel 170 10-11litykó körül mozogna...hogy van ez?
Kié a kép?
Milyen RS volt ez?
Hol mérték meg és mennyiért?
jó motor a dt nagyon. nekem kéne.
mi az a zxr hééló?
sztem meg ne RSt vegyel hanem Yamaha DT t
gyakorlatilag a nyomatékgörbét megirigyelhetné pár nagymotor, annyira egyenes.. de hát igen.. egy rs keréken ennyi. az FZR-emet a baronban tették padra, és ott 34lóerőt tudott keréken, aztán főtengelyen meg... 45 asszem... hát a kerék ennyivel kevesebb. mikor az amforce-ba jártam, ott mondták, hogy lesz ilyne mikor mérnek, és elhozhatjuk a motorjainkat, de tudjuk azt is, hogy biztos hogy csalódni fogunk..
Zoli koszi akkor veri le ha kozben huzom a feket is zoli ha megcsorgetnel visszahivnalak lenne 1 kerdesem06302921030 kosz
vedd meg stoppiejééét
Látom környékbeli vagy
Sztem 25-30körül van...
vedd m eg az enyémet
egyetértek.
Vedd ki az izzókat, ha akkor is leveri, akkor vedd ki az indexrelét(ha lehet) ha akkor is leveri, akkor a relé előtt van a hiba, ha akkor nem, akkor a relé és a kapcsoló között(eseglet maga a kapcsoló, v a relé)
Ez most kurvavicces csak most be sem indul es nincs vilagitas
ne indexejjé, lóbáld a kezed.
Hi ha jobbra indexelek kiveri a kozepso biztit. Hol testelhet le? Vagy mi lehet a baj?
Hy!

Valaki meg tudná mondani hogy az ujfajta 2006 os Rs 125 hány Le? Persze fojtás nélkül :P Most akarom cserélni a gépem és Rs-ben gondolkozok :P Lécci irjatok! Sürgős! Előre is kösz!
Fúvókázni 2-3% os lépésekben érdemes, ha az alapbeállítás már megvan.
Csak nagyon kicsi fúvókát se rakjanak bele, mert akkor alig bírtam leeakasztani a motort, és ugy hogy gyujtás is letoltam és a áramtalanítot is
apám is vállakozó. kiskorunkban csak alvás közben látott minket.. nyaralni is úgy mentünk, hogy közben el-elment melóügyben.. volt 6 autónk, fasza.. :S én is a laza középútra szavazok. mert van egy szint, mikor már megvan mindened, már csak minőségben, mennyiségben tudod fokozni, de az már tök felesleges.. legyen amire szükségem van, amit szeretnék, és kész. azé belerokkanni nem akarok, hogy idegbeteg legyek, meg szívrohamot kapjak korán..