Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem jó az a mattfekete szerintem így szebb ez a motor mint akármelyik másik szinbe...mind1 saját vélemény
Ez lakfekete, az enyém viszont MATT FEKETE!
Néztem ezt is meg a Harada replica-t is, de 1ik feliratot se találtam meg normális méretben hogy megszerkeszthessem a fóliásoknak, így maradt a szimpla replica felirat...
de azért megveszed
egyébként a fényezésről még annyit h nekem azért akartak 40ezret alkudni a motor árából mert egyik oldala picit karistos. de mondta ha körbefújom ok... ugyh el is felejtettük egymást, mert h én ezt a fényezést nem fogom összemázolni az is biztos.
(te meg zümögsz a kis TZRkéddel és majd elalszol az egyenesekben...)
ezektől az egyenesben visszajövök arcoktól énis nagyon happy szoktam lenni.
a faszt... hogy néz már ki szerencsétlen?
a supermotosoktól én is parázok
de akkor már chesterfield-est kellett volna,az is lakkfekete 1-2 matricával,még elcseszni sem lehet naon
ja, és valamelyik husaberges még a kitámasztóját is elszórja a pályán..
azé kakucson szokott izzasztó lenni a helyzet.. mikor külső íven gyaláz egy 10évforma robogóversenyző, ezalatt te próbálod nem elkaszálni a 600 vacsiúj sportégpen ülő "versenyzőt", (aki a zegyenesben kövérgázzal visszaizmoskodik..), majd a pár kör óta általad tolt supermotos a célegyenes közepén fetreng fullgaznál előtted, mögötted meg jön a többi. állat.
Sztm a tricolor is szép!
annyiból tényleg jó lenne h kicsit bensőségesebb a hangulat meg iyenek. de sztem majd jönnek 3 nappal a pályázás előtt a kifogások h "elromlott a motorom" (nagymamához megyünk ebédelni) illetve a "meghúztam a lábam" (nincs pénzem és környezet témazárót írunk) dolgok. aki meg elmegy kakucson tölthet egy remélhetőleg szép napot, hungaroringes áron.
ezt csak ugy lehet lebonyolítani biztos h szépen mindenki átutalja a "nevezését" egy számlára, ha nem jön akkor sorry, legközelebb meggondolod.
szerintem sportmotorokon igazán csak a versenyreplica fényezések néznek ki jól.
Az olyan összevissza színektől mint pl. a 2005-ös 600RR trocolor volt, azoktól szabályosan rosszúl vagyok. A sors iróniája hogy pont egy ilyen fényezésű RR-t veszek napokon belül, de úgyis megy rá a pályaidom szal lexarom.

a flipflop fényezések szerintem grande cigányósak, azt én szóba se hoztam volna, de egy szép replica az már faxa
De most őszintén Bence mi a hányás értelme van kibérelni egy pályát?
Az hogy valaki segget csinál a szájából ha mégsem gyűlik össze elég ember, a másik meg nem mindegy hogy hányan vagytok fenn a pályán? Ha sokan vannak sokan vannak, úgyis csak magaddal foglalkozol, ha mész. Pl a gokartpálya 5 papír egy napra reggel 8-9től este 6-ig, nem fél napokról kell beszélni, hanem egészről és egy napba sokminden belefér, mindenki összemérheti tudását stb. Akkor lehetnek akár 50-en is kinn reggel 9től este hatig ha lebontjuk 20prces futamokra szerintem kielégítő számot kapunk...
Minden tiszteletem Lorris Regianni-nak! Nagyszerű amit elért!
Viszont a nevével fémjelzett motor színe számomra behányás! Nem a színe miatt vettem meg pont ezt a motort...

Izlésekrôl vitatkozni meddô, viszont mint reklámgrafikust személy szerint bántott az adott színek kombinációja. Tudom: gyári fényt ne basztassuk, úgy original, blabla... matt fekete motoron jobban érzem magam és pont! Szimpla egyéni esztétikai döntés...
mármint lila
csak nem kék piros? vagy legalábbis én ugy tudom h az én mocimon vannak a reggiani színek
Van olyan is de egy Z750 nem egy kategória szerintem egy sportmotororral.
Mert pölö egy Z750-es meseszépen néz ki egy igényes festéssel, de egy sportmotor az több annál. Egy mc21/28as rothmans-es NSR250-t mégha karcos is és átfestessz egy flip-floop os fényre hiába kerül a festék kilója 90ezerbe akkor is értékét veszti, a maga mivolta, és gyáriassága.
Ez a lila fehér piros Lorris Regianni versenymotorjának a fénye volt anno, most ezt lefesteni matt feketére kicsit olyan furcsa. Érted ha egy Olaszból behozott papagály színű se eleje se hossza fényezést szeretnék publikussá varázsolni ámen.

De nekem aztán teljesen mindegy, izlések és pofonok... Nem vagyunk egy formák, és nem is kell, egyformának lenni.
én mondjuk mondtam h megyek h ne legyek hangulatromboló:)
csak azt nem értem h miért nem egyszerűbb az h pl pályázol 3X egy évben, vagy többet. előtte lévő pár napban megmondod, h mész, ki jönne még... ennyi.
most megszervezzük előre, lefoglaljuk aztán zugo esőben állunk ott, tuning-ba még a villám is belecsapna, ennek nem sok értelme. egyébként is azt mondom h legyen már az ember flexibilis és ne oyan h Uristen nem szóltál 3 héttel előre, nem jó!
Euro-trance/Vocal trance
Miért szerinted nem menne a fórumról kollektívan 30-40 ember pályázni?
Kikéne bérelni a hungaroringet, hogy biztos elférjünk, de mi lenne a ha egyből hockenheim-be mennénk, koponyánként ~100papírért.
ha zenei besorolást kellene mondani a Chicane-ra akkor az szerintetek hova tartozik?
szerintem az iyen disco,techno, trance között a progi a legjobb messze. főleg egy jó előadó. pl lesz nick warren studióban 2 hét múlva, mondjuk én meg ezeket a helyeket nem szeretem pedig meghallgatnám. de egy dallamos progressziv jobb mint a fentiek meg az iyen funky gecik:) azokkal az a baj h igazából senki nem a zenéért megy le hanem qrválkodni egyet.
pl a tegnapi trafo kollektiva qrrrrva jó volt. kicsit szutyok hely, de zsír elektro pop ment végig, körülötteg ugrálnak a kiscsajok, szal bejött