fogalmam sincs milyen gumitok van de én nem merném kivinni a tüzért vizes pályára félnék hogy eldobnám aztán többe lenne hozzá az idomkészlet mint amennyiért eltudnám adni
Namost télleg nem kelteni akarom a feszültséget, de szerinted, nekünk, vag yaz mz seknek milyen gumink van? Elmondom, hogy oco, nadon oco:)
Nekem monnyuk "kurvadrága" van fent, az első 6 a hátsó 9 ezer volt:)
Na mindegy, a lényeg, hogy mi jól elvoltunk, tulkléppen csak ezt akartam elmesélni.
Persze,ezt én értem, hogy senki nem akar megborítani egy drága gépet, csak akkor meg nem értem minek van. Mert szép? Persze nem mindenki, ilyen, van aki arra használja a mire való, Csongi, például arra, hogy gsxr eket lökjön fel vele kakucson:)
Nem félreérteni, valszeg én sem vinném pálya közelébe, ha ilyen drága motorom lenne(mint ahogy nincs) esős pálya közelébe meg pláne.
Ne magadból indulj ki, az én simsonomnak semmi baja nem volt a lábtartóval, na jó, amikor megvettük egy rohadt nagy csővel egyengetni kellett egy kicsit, de utánna tök jó lett, még esés után is bírta... havernak pedig le volt rohadva, övé kb magától lesett
Na akk örülök h vannak itt is "ismerősök" Amugy nincs semmi baj a motorral ugye?mert haverod irt egy nap után h bedöglött a motor:S Nálam 2 évig volt és egy ujjal se kellett soha hozzáérni!Csak ráültem és pöcc röff ment!Szoval nem tudom mi lehetett vele a gond...Max azt tom elképzelni h ráhajolt a leállító gombra
Nekem monnyuk "kurvadrága" van fent, az első 6 a hátsó 9 ezer volt:)
Na mindegy, a lényeg, hogy mi jól elvoltunk, tulkléppen csak ezt akartam elmesélni.
Nem félreérteni, valszeg én sem vinném pálya közelébe, ha ilyen drága motorom lenne(mint ahogy nincs) esős pálya közelébe meg pláne.
http://www.szatuna.hu/szeltere...
Mi a véleményetek erről az rs plexiről?
nemtom azota nem beszéltem vele...
a jó öreg dominator blokk azért még mindig üt
Bikepics on
jaja jó haverom:)
jó kis gép tetszik,csak sajna rendszám még nincs rá: /