na jó, ha széles néptömegek követelik, akkor engedek az erőszaknak:)
Ezen ugyan az az állampolgár létható mint az előző képen, csak pár körrel később, amikor a hátsó nyujtott jobbosban 4. koppon hibátlanul befetrengett a felázott répaföldre:)
Jó lenne ha már végre jó idő lenne... Hol süt a nap, hol beborul, hol csöpög az eső, hol nem. Ritkaszar :( Úgyhogy nem is mentem motorkázni. Viszont lepucoltam a vasat, csináltam pár képet, aztán ezek jöttek össze :)
na igen, simsonnal én is motorozgattam esőben, és nem is féltem nagyon
De már az utcsó két esésem után(amikor szakad az eső, és ugyanaz a hiba okozta mindkettőt) már a gondolattól is rosszul vagyok, tényleg, ha látok egy motorost a vizes úton már látom a lelki szemeim elött hogy esik
Egy leges leg utolsó off
Látszik szerintem a képről, hogy rendesen esett, mégis elég rendesen tolja neki, a bal felső sarokban, a kollégák szintén. Szóval nemkell egy kis esőtől annyira megijedni.
Pedróza. Hosszú ó val és zével, hogy nehogy azt higyje valaki, hogy gizdaságból ez a beceneve.
Ő kissé Pesek "esek vagy nyerek" stílusban megy.
A világoszüld motor a tavalyi bajnoké, nagyon ritkán esik, tök lehetetlen helyekről fordul, de mégis gyors.
Hát igen... én se nagyon merek most... érdekes, jól kihuzatom a gépet, haverék 400asát is, és utánna egyszerűen le kell lassítanom... bár az igaz hogy itt a hegyen nem igazán szeretek száguldozni, jobb a 40... nem szeretnék senkit se veszélyeztetni... pályára viszont kimennék már egyszer... sajna egyenlőre nincs mivel
Igazából nem tudsz utánam jönni, mert halálra unod magad:) TAvaly tavaszal estem pár rendesebbet, bár nem lett semmi bajom,de azóta nem megy. Sajna ez ismert jelenség, hogy egy rendesebb szájraesés hosszú időre megfogja az embert, van akit örökre, onnantól ketten ülnek a motoron, ő meg a majré:)
Ha összefutsz a simsonos brigáddal kakucson, lesz 3 motor, ami jól megy majd, egy világosbarna, egy világoszöld, meg egy világoskék.
Jó, nsremet nem hogy pályára, de utcára se szívesen vittem ki esőben... az az öreg heidenau gumi kipróbálnék egyszer egy új heidenaut is... hátha azzal nem lenne halálfélelmem
látod még így is féltette a gépet (amúgy nehogy félre értsd nem látalak még motorozni de nagyon szivesen mennék utánad idén egykét kört (ha birok) kakucson ha még tüzérke meglesz )
na jó, ha széles néptömegek követelik, akkor engedek az erőszaknak:)
Ezen ugyan az az állampolgár létható mint az előző képen, csak pár körrel később, amikor a hátsó nyujtott jobbosban 4. koppon hibátlanul befetrengett a felázott répaföldre:)
On
Szép a vas :)
Tényleg SZZZAAARRR az idő :(
Bár ma mentem egy kört KXF-fel, meg RXV-vel
Jó lenne ha már végre jó idő lenne... Hol süt a nap, hol beborul, hol csöpög az eső, hol nem. Ritkaszar :( Úgyhogy nem is mentem motorkázni. Viszont lepucoltam a vasat, csináltam pár képet, aztán ezek jöttek össze :)
De már az utcsó két esésem után(amikor szakad az eső, és ugyanaz a hiba okozta mindkettőt) már a gondolattól is rosszul vagyok, tényleg, ha látok egy motorost a vizes úton már látom a lelki szemeim elött hogy esik
Látszik szerintem a képről, hogy rendesen esett, mégis elég rendesen tolja neki, a bal felső sarokban, a kollégák szintén. Szóval nemkell egy kis esőtől annyira megijedni.
Ő kissé Pesek "esek vagy nyerek" stílusban megy.
A világoszüld motor a tavalyi bajnoké, nagyon ritkán esik, tök lehetetlen helyekről fordul, de mégis gyors.
Na elnézést befjeztem a hülye cicmonyos offolást.
on.
De látom ült a poén:)
Ha összefutsz a simsonos brigáddal kakucson, lesz 3 motor, ami jól megy majd, egy világosbarna, egy világoszöld, meg egy világoskék.
nem borult szerencsémre és ő volt a hibás mert rámcsukta