Keloéknál jó áron kapni és kapsz ilyen kis szart is amivel feltudod rakni. De neked vannak nagy komáid suzukinál beviszed és 10perc alatt fennt van. Én is felraktam a hondára
Dex 1 éves pici korátol nálunk van ,mi neveltük de kurva rossz viszont nem harap mint az elődje Zéró .
Most lett ivartalanitva szoval már az a pici szaga sincs,
eddig még nemvolt gond vele semmi annyi hogy kuplung elálítódott amit nemvolt nagycucc megcsinálni meg kellet feszíteni a láncon. ennyivolt csak. nemrég elvittem a suzukiba átnézetni a mocit és jólesett hallani hogy mondták motoroikusan nagyonszép állapotban van olajis bírtavolnamég de lecsréltük aztis dugó gyűrű bírjamég sokáig inen cska rajtam múlik.Semmi gáznem volt így vele csak annyi hogy kifogyott a benzin:DD de ez sztem nemolyannagyügy:)
nem tudjátok hogy az új aprilia rs125-t lehet-e a1-es jogsival vezetni?mert azt tudom hogy 35ps körül van de a kw viszont nem tudom.
Kössz a jókívánsgokat!
Az SV megvan átvette a Vaterom tudni illik h ő is nagy motoros és imádja.
Bence: persze fogsz látni pályán de pályaidom nélkül
Legkorábban sztem fórum találkán
Tényleg azt mikorra tervezzük?
Tud valaki Bp-n normális áron felnicsíkot? Kéne pirosban
Illetve azt hogyan lehet normálisan felrakni? Lehet hülye kérdés de nekem nem tiszta
Most lett ivartalanitva szoval már az a pici szaga sincs,
tnap adtam el és tnap is vettem a ktm et..hát ezt sztem egy ideig nem fogom kinőni:D
a drz-ehhet képest kb vmi mz volt..
vmi vadállat gép
Te nem fertődre adtad el az FX-et?