az új yaris kurva okos kis autó, azon tanultam vezetni, és imádtam. Nem utolsó sorban baromi tágas kisautó! 140kilós oktatóm volt +én 100körül és lazán befértem az oktatóm mögé is! Mondjuk nem soxor ültem hátul, de erre emlékszem :)
Hogy lehet ilyen ratyi idő? eső nonsztop, és nincs kedvem összedzsuvázni a motort ...
szia ata ideírok mert nemtudom feltenni az msn t.ugye a te bátyád oktató a humoknál? szóval az lenne a kérdés h. meddig szokott ott hely lenni kb? (meddig lehet jelentkezni ilyesmi ár stb)? légyszi írj
yoyo Joe! Gratula a géphez! Meyik pályán csodálhatjuk majd meg?:) pályaidomok mikor mennek rá tudod h ezzel nem lesz oyan kifogás mint az SV-vel h "á hát ez túl nehéz":))
na srákok én most lelépek 1 hétre síelni.... DT-sekkel meg tali 2 hét múlva
Mr "yamaha" oszd már meg velem milyen az Rsed motorikusan?mennyi gond van vele?tehát milyen sürün kell szerelni!mert most akarok én is venni és nem tudom h nem-e fogok befürdeni egy 2ütemű Rssel a 4ütemű soha semmi baju motorom utan
én nemnyomom nagyba ugymond sehogy elpuhult kis fikavagyok:D csak parasztbamegy smemi konditerem vagy valam itthon nyugib hasizom meg fekvő meg hátizom készvégennyi:)
Hogy lehet ilyen ratyi idő? eső nonsztop, és nincs kedvem összedzsuvázni a motort ...
na srákok én most lelépek 1 hétre síelni.... DT-sekkel meg tali 2 hét múlva