aki nem kar az nem vesz bukót. majd a végén kötelező lesz a légzsákos fullprotis ruha, meg óvszer minden dugáshoz, mer az is veszélyes, meg fürdőszobában is hányan törték el valamilyüket akkor ott is kell full ruha?
Stiftelésnek, átstiftelésnek hívják, akikor a gyűrű eéfordulását megakadályozó stiftet valamiért áthelyezik. Ennek jellemzően az szokott lenni az oka,hogy vagy reszelt a henger, vagy nem belevaló a dugó, és nem jó helyen fut a gyűrűvég, és félő, hogy beletörik valamelyik ablakba.
képzeld JociRS, van itt magyarhonba" (nálunk vásárhelyen) egy majdnem ugyanolyan kék RS mint a Tiéd! Aszittem már Te motorozol erre ;)))))))
Powernélküli 15 lovas jószág, csak tudnám miért nem vett a srác cbr125öt :))))
Tényleg kár, hogy egyetlen TÉNYLEG motoros újság sincsen, csak pr cikkekkel telerakott reklámfüzetek vannak, ami meg nem annyira reklámkiadvány,az meg kellemesen fasisztoid "vájt póveres" irányvonalu gyakran nacionalista szemét.
Szombaton nem a speedwayra magyünk,hanemy gyöngyösre.
nem tudtam, hogy Zoli megtoldja! Gondolom azért, hogy meglegyen a nemzetközi szabvány 880 méter(vagy mennyi)
Nah mert annak az egyesek álltal motoros magazzinnak nevezett közönség papír hulladéknak a cikkeire aztán tényleg lehet adni, csak átfutottam a cikket és nem tudtam sírjak vagy röhögjek. De hogy közük nem volt még Aprilia Rs125-höz az is biztos(mentek velük 2 kört azt csá)
Powernélküli 15 lovas jószág, csak tudnám miért nem vett a srác cbr125öt :))))
nem tudtam, hogy Zoli megtoldja! Gondolom azért, hogy meglegyen a nemzetközi szabvány 880 méter(vagy mennyi)
emailba megbeszéljük: rsatta@citromail.hu