Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aki nem kar az nem vesz bukót. majd a végén kötelező lesz a légzsákos fullprotis ruha, meg óvszer minden dugáshoz, mer az is veszélyes, meg fürdőszobában is hányan törték el valamilyüket akkor ott is kell full ruha?
Így halt meg Vaterom egy barátja is.... Ő is csak az utca végéig akart menni kipróbálni vmit túlélte olna ha bukó lett volna rajta
Stiftelésnek, átstiftelésnek hívják, akikor a gyűrű eéfordulását megakadályozó stiftet valamiért áthelyezik. Ennek jellemzően az szokott lenni az oka,hogy vagy reszelt a henger, vagy nem belevaló a dugó, és nem jó helyen fut a gyűrűvég, és félő, hogy beletörik valamelyik ablakba.
hol van ilyen fasisztoid újság? mi a neve? tegnap este meg ma az MTV-n south park cartman sorozat este!
Nem mondtam hogy el is hittem, de semmi baj
bocs tyt
hello,geri sajnos nem állhat a fogadás mivel nem az lett beletéve hanem ugyanolyan teflonos 2gyűrűs asso...jah és mi az a stiftelés?
mert nem tudja mi a jó
képzeld JociRS, van itt magyarhonba" (nálunk vásárhelyen) egy majdnem ugyanolyan kék RS mint a Tiéd! Aszittem már Te motorozol erre ;)))))))
Powernélküli 15 lovas jószág, csak tudnám miért nem vett a srác cbr125öt :))))
ééééééljen a fogyasztói társadalom no meg az imperialista kizsákmányolás
Tényleg kár, hogy egyetlen TÉNYLEG motoros újság sincsen, csak pr cikkekkel telerakott reklámfüzetek vannak, ami meg nem annyira reklámkiadvány,az meg kellemesen fasisztoid "vájt póveres" irányvonalu gyakran nacionalista szemét.
azért én annál a résznél vigyorogtam nagyon amikor írták hogy a megszorulás ritka mint a fehér holló..
Szombaton nem a speedwayra magyünk,hanemy gyöngyösre.
nem tudtam, hogy Zoli megtoldja! Gondolom azért, hogy meglegyen a nemzetközi szabvány 880 méter(vagy mennyi)
tucc felrakni ide képet hogy mien a tartod?
írtamis
rozsdamentes lemezünk már nembiztos hogy van, de majd hnap megnézem.

emailba megbeszéljük: rsatta@citromail.hu
Te mernem tudsz?
tudnátok nekem csinálni eggyet?
Atta írta hogy tudnak neked ugyanilyet csinálni.(33379)
nemtudtok iet eladót? ami jo az arrowra felfogatni
Ok. köszi.
Még nem,amint lesz szólok.
Hello! Láncod még nem érkezett?
Nah mert annak az egyesek álltal motoros magazzinnak nevezett közönség papír hulladéknak a cikkeire aztán tényleg lehet adni, csak átfutottam a cikket és nem tudtam sírjak vagy röhögjek. De hogy közük nem volt még Aprilia Rs125-höz az is biztos(mentek velük 2 kört azt csá)
azért mindent a superbikenak se kell elhinni ...