Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Van valaki aki kompetens régebbi (94-es) RS tiltás (5-6ezer közti dadogás) megszüntetésében?
nekema a pénz a lényeg...
Gyöngyösön, de nektek legalább a fele kettes lenne, szak elég kicsi kanyarok vannak rajta, br a hossza akkor maint kakucsnak, de érzésre sokkal kisebb.
hol van ez a pálya és mi pénz?
hehe,ma 12től 17óráig toltok brezován, szép idő volt.
Szép vizes:)
Rajtunk kívül Csak két mz volt,meg egy tézi, a sportmotorosok cukorból vannak?:)
Hát ez rövid volt és tömör, talán nem vitted el az inkább lehetséges. Mellesleg te ,és a kis pajtásod akinek eladtad azt a nagyon magas szinvonalú motort, okosak vagytok de nem eléggé!
És ehhez te még ügyes is vagy és tehetséges!
unatkoztam, mindent kikell próbálni:D
nekem nem adtál semmilyen dugót...
bitang.
há" micsinyátá" ezze szegény motorraa?
Háj! Sztem annyi h google képkeresőbe beírod... a többiek sem hinném h mást tudnának tenni.
Na figyelj ide te kis tusko hülye talán te vagy , 1:ar rxen nem lehet elálitani a gyutást mert fix,2: az hogy szar a trafo az nem az én hibám azota elég sok viz lecsorgott már a dunán könnyü utólag ugatni .
3:a dugód meg kurvára el volt kopva ezt te is láttad mert odaadtam
Hali!
Képeket keresnék "Poggiali white" rs50-ről(olyan, mint a képen csak minden szögből) . mivel festés előtt ál a motor és nekem naooon bejön ez a szín .hát a festőnek meg kéne pár kép.pls segítsetek.(2003 rs-ről van szó)
előre is köszi!
Széles utat!
nem tudom, mindketten ugyanolyan hülyék vagytok amúgy rxen anno nem segített a dugócsere... gyújtás volt elállítva, illetve szar volt a trafó....
vgvg!
Igen fertődre adtam el egy srácnak!Láttad már vele vagy ismered?
Szerinted báttya?
Ádám vagy Zolika?
oks köszi
oda
A hengeren a kipuff nyílás fölött van egy kis kiálló csap . Ami be van karikázva a képen . .... oda ?
a hengeren a kipufogo nyilas fole
Hali. Lenne egy kérdésem . haver 123rotax apriliáját most szedtük szét és találtunk rajta egy szakadt vékogy sodrott bówdent . Elvileg a powerszelepé .... mert igen szarul gyorsul a motor ...
Kérdésem hogy hova kell azt a bowdent bekötni ?

A képen az van bekarikázva aminek a végéből kijön a bowden ... ( a másik vége szakadt )
Valoban jolenne addig talan meglesz a gep
De minek arra bilincs? Ígyis ronda, nemhogy bilinccsel... :)