Enyémen is hogy nézett ki a rendszám? Tiszta olaj volt az egész meg a fele meg volt barnulva a hőtöl ...
Sőt utána még a műanyag rendszámtartó is elolvadt ...
Egyszer még mondtad hogy szerzel hátsó rendszámtartót ami a fariokidomból jön le hogy szétbaszhassak egyet és maradjon 1 gyári is. Nem tudsz ? Ki is fizetném
Jah az újj rs tényleg kisseb mint az elözöek már sokan panaszkodtak rá , a rendszámtartót meg le kell egyszerüsiteni valahogy volt 1 haverom jött haza balcsiról és akipufogó leolvasztotta az egészet , na az gáz volt
egyetértek, valahogy nem tudok olyan jól befeküdni mint a Futurám plexijéhez (annak már solt a kormány-ülés-lábtartó háromszöge, az RSen érzésem szerint kisebb a távolság mindenhol), no meg a hasam is rátesz
Asszem lassan tényleg időszerűvé vált valamit csinálnom a rendszámtartómmal, de nem visz rá a lélek hogy le minimalizáljam mint itt sokan a srácok. Csak már a repedésből hamarosan törés lesz, és a bal indexem +rendszámom bánja. MOst ideiglenesként összeraktam gyorsrögzítővel de kéne valami tartósabb is.
nekem motor gyorsabban szokott menni ... kisebb azért jóval mint az autó nincs rajta annyi minden
autó is 1 óra alatt meg van
na a Man az 3 óra alatt sose szokott sikerülni lemosni
az autót hamarabb szeretem összedzsuvázni mint a motort. A pözsót lemosom fél óra alatt, az aprilia meg minimum 2 óra, és akkor még a hátsó felnihez nem nyúltam! :D
ahoz
Sőt utána még a műanyag rendszámtartó is elolvadt ...
Egyszer még mondtad hogy szerzel hátsó rendszámtartót ami a fariokidomból jön le hogy szétbaszhassak egyet és maradjon 1 gyári is. Nem tudsz ? Ki is fizetném
Asszem lassan tényleg időszerűvé vált valamit csinálnom a rendszámtartómmal, de nem visz rá a lélek hogy le minimalizáljam mint itt sokan a srácok. Csak már a repedésből hamarosan törés lesz, és a bal indexem +rendszámom bánja. MOst ideiglenesként összeraktam gyorsrögzítővel de kéne valami tartósabb is.
Üdv:Aszalós Ádám
autó is 1 óra alatt meg van
na a Man az 3 óra alatt sose szokott sikerülni lemosni