én ezekről még nem is hallottam, de nem vonom kétségbe.
De ha már itt tartunk, ne csak a nagy H hírnevét rontsuk, tudniillik a K5 1000gixxer váza is szeret törni a ropi, ki ne látott volna már ilyet? A váznyak után kettényílik a váz, egy egykeréktől, vagy kisebb buktától. Neten is jópár ilyet láttam, no meg élőben :((( Van erre egy bolondabb gyerek, k5 ezer gixije volt, ment mint az elmebeteg. Ám aznap szerencsés volt, mert nem 250nél szakadt ketté a váz, csak 100as tempónál (bármiféle rendellenes hatás nélkül! semmi esés, stb), és így a gyerek megúszta. Azt mondanom sem kellett milyen idióta látvány egy ilyen motor két darabban, főleg ha az úton esik szét magától
rs atta egy nagy kérdés ugy hallotam h a te 50 eseden is 16 colos guma volt! nekem elöl16 col 90/90 en mislen van rárakva mekkora nyomás legyen benne?elöl!
Hali srácok gyertek a kiállitásra és láthatjátok az RS belsejét a MAMI standon , minden nap másik motort épitük fel és szivesen válaszolunk minden kérdésre .
És ITT lehet idén először regisztrálni idénre az aprilia sulira!
Üdv ASZI
Bence én a helyedben csendbe maradnék, terhelő videóim vannak rólad....mond valamit Zoli buliján az a bizonyos eset a "hideg meleg" vízzel kapcsolatban?
A 929-954-es széria nem jött be a Hondának. Elmondanám az egyszerű okot. Feküdj alé és nézd meg a hátsó teló felfüggesztését ... A blokkra van rakva. A blokk az 1ik teherviselő elem a 929-954-es szériában és köré van építve a váz. A sok terheléstől kiszakad a blokkból a hátsó teló. Nem egynél nem kettőnél. Hidd el kurvasokat láttam. Ezért aztán a CBR 1000-nél már áttértek a rendes vázba beépített blokkos témára. De nem szeretnék egy blokkot venni a Hondánál (mert ugye garancia nincs már rá). Biztos nem 1 gömb fagyi ára ....
Amúgy láttam pedzegettétek ezt a 11KW vs 21KW témát. Én csak annyit mondanék hogy amikor Ádámtól megvettem az enyémet még 21kw-os volt Utána már csak 11Kw-os
És semmilyen fojtás nem került bele!
Ismerős kérdése az egész....
valaki nem tud képet mutatni a limitált szériás talma rs 125-ről mert kerestem neten de nem találtam:s