Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello

valaki nem tud képet mutatni a limitált szériás talma rs 125-ről mert kerestem neten de nem találtam:s
én ezekről még nem is hallottam, de nem vonom kétségbe.
De ha már itt tartunk, ne csak a nagy H hírnevét rontsuk, tudniillik a K5 1000gixxer váza is szeret törni a ropi, ki ne látott volna már ilyet? A váznyak után kettényílik a váz, egy egykeréktől, vagy kisebb buktától. Neten is jópár ilyet láttam, no meg élőben :((( Van erre egy bolondabb gyerek, k5 ezer gixije volt, ment mint az elmebeteg. Ám aznap szerencsés volt, mert nem 250nél szakadt ketté a váz, csak 100as tempónál (bármiféle rendellenes hatás nélkül! semmi esés, stb), és így a gyerek megúszta. Azt mondanom sem kellett milyen idióta látvány egy ilyen motor két darabban, főleg ha az úton esik szét magától
itt arol van szo hogy tetszik.amugy enis szervizben dolgozok de meg nemlattam ilyen blokk torest.de koszi az infot
ok thx!jo éjt csáo!télleg köszi
nekem is az, és azt magyarázom hogy elöl 1,8-1,9 bar
de nekem az elsökerekem...bocss gumin !
de nekem az elsö kerekem 16 colos!és ugye 17 colos a kerék az bisztos h nincs rá irva sztem!na mindegy azért ksözi
rávan írva a hátsó láncvédőre , asszem 1,8- 1,9 bar
mikoris?
rs atta egy nagy kérdés ugy hallotam h a te 50 eseden is 16 colos guma volt! nekem elöl16 col 90/90 en mislen van rárakva mekkora nyomás legyen benne?elöl!
Hali srácok gyertek a kiállitásra és láthatjátok az RS belsejét a MAMI standon , minden nap másik motort épitük fel és szivesen válaszolunk minden kérdésre .
És ITT lehet idén először regisztrálni idénre az aprilia sulira!
Üdv ASZI
Bence én a helyedben csendbe maradnék, terhelő videóim vannak rólad....mond valamit Zoli buliján az a bizonyos eset a "hideg meleg" vízzel kapcsolatban?
A 929-954-es széria nem jött be a Hondának. Elmondanám az egyszerű okot. Feküdj alé és nézd meg a hátsó teló felfüggesztését ... A blokkra van rakva. A blokk az 1ik teherviselő elem a 929-954-es szériában és köré van építve a váz. A sok terheléstől kiszakad a blokkból a hátsó teló. Nem egynél nem kettőnél. Hidd el kurvasokat láttam. Ezért aztán a CBR 1000-nél már áttértek a rendes vázba beépített blokkos témára. De nem szeretnék egy blokkot venni a Hondánál (mert ugye garancia nincs már rá). Biztos nem 1 gömb fagyi ára ....

Amúgy láttam pedzegettétek ezt a 11KW vs 21KW témát. Én csak annyit mondanék hogy amikor Ádámtól megvettem az enyémet még 21kw-os volt Utána már csak 11Kw-os
És semmilyen fojtás nem került bele!
Ismerős kérdése az egész....
csókot
Oké, itt se vagyok
Megtennéd?
Jajj de egymásra találtatok, magatokra hagyjunk?
BagiZsoooooooooooooooooooooltiiiiiiiiiii eljött a szerda na holvannak a lábtartóim:)
Így van!
jah meg az rs kipu is
Több közös van bennünk, mind gondoltam volna!Én is 900RR párti vok, és gyönyörűnek tartom az 1098-at!
de a legszebb az 1098
en amugy ha 4henger 1000cc vennek akkor mar 900rr-929-954 ez a harom a0 legtutibb
Nem hiszem h megunod, ha mégis, akkor még ott lesz a lehetőség!
en meg regebben sv650en gondolkoztam.60le eleg hat hameg megunnam meglesz csinalva gyarira 132le