Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az út közepén ment egy csávó octaviaval kb 30-40el , az ut kb 200méter hosszu, a végefelé elkezdett gyorsítani picit meg huzodott le na akkor nekemsem kellet több hőztam neki de amikor melléértem minthapicit visszamenne az ut közepére meg gyorsít aztán a végén 90felé lehete sztem fékeztem mert jöüna kanyar de akkor már a kocsi elé kerültem és hát nemsikerült megálni mert egy pőoros részen blokkolt a kerék többse kellet neki egész idő alatt blokkolt, elsőféket is elég szépenhúztamneki hogy már nemmertem jobbanhúzni mert kb 60felé felnyalom az aszfaltot amikor a poros részhez értem,utána meg már amikor közeledtem az árok meg összepakolt szarokfelé satuztam elsőt hátsót és elfeküdtem baloldalra , felkelek retkesen , motort felálítom amjdnem hzzáfogtama bőgést a faszikám meg csak elment mellettem mintha mindennapos lenne
Az engem is érdekelne!
Rspetya ebay rendelesben tudnal nekem segiteni?
vannak ott jó emberek is
Még akkor vigyázzál rá egy kicsit, később szükségem lesz rá. amugy mennyilenne?
Mikor leszel Msn-en csikánó?
Hali az új rs gyári végre volna szükséged? Van ha kell!
Elküldöd a fejidomod befalazom (kiszedhetősre).
De ezt már azthiszem beszéltük.
Simán csak a hátsóféket nyomta teli talpal, nem is csoda h nem bírt megállni
Az autós simán megszivatta....
Sztem Yamaha barátunk nem az utat figyelte hanem a km-óráját.....
Egyébként pedig ezen az úton öngyilkoság előzni mert nem tudsz a tiszta aszfalton menni csak a sóderos részen, meg is csúszott a kollégának az RS. De sztem 90-ről állóra lehetett volna fékezni azt a motort ezen a távon csak nem merte ráhúzni az elsőt...
Én meg azt nem értem, hogy az a kanyar alapból is ott volt...
nem nagyon vágom a sztorit? Ezen az úton szerintem alapból nem fér el egymásmellett egy autó és egy motor hol akartál itt előzni? És mi az a féknyom olyan bazi hosszan? És ki fékezet be vagy mi van? Nem értem az esetet.
Nekem valami közelebbi ismeretség kéne
Ebay! Én is ott találtam és onnan rendeltem
Oda nemnagyon fogok járni sztem, díszhuszárokkal nem ismerkedek.
Eladó Rs 125!

Ár: 470 000FT

Ha valakit érdekel írjon a hxandras@freemail.hu ra vagy hívjon: 70/5840-762
nem,kivéve ha jársz a stadionhoz.Ott van egy nagyobb team:)
hát aha. ismerlek amugy?
látom Nyíregyi vagy te is
Nem a multkor mondtam. rejtélyes hiba volt volt, vagy nemtom. mert másnap beindult.
miért nem indult?
Nekem az uj rs végdobja kéne nemtud valaki?
Amugy mostmár jó a motor, élvezet vele menni, csak egy kicsit későn nyit a power de nyit
Akkor egyel megis ajándékozhatnál
mi csináltunk rozsdamentesből hozzá, marógéppel meg ugyanígy kimartuk a belsejét mint a gyári. nem mondod meg róla h nem az:)
hajlíts aluminiumból egy másik tartót.
v biztos lehet kapni ehhez a dobhoz tartót is