az út közepén ment egy csávó octaviaval kb 30-40el , az ut kb 200méter hosszu, a végefelé elkezdett gyorsítani picit meg huzodott le na akkor nekemsem kellet több hőztam neki de amikor melléértem minthapicit visszamenne az ut közepére meg gyorsít aztán a végén 90felé lehete sztem fékeztem mert jöüna kanyar de akkor már a kocsi elé kerültem és hát nemsikerült megálni mert egy pőoros részen blokkolt a kerék többse kellet neki egész idő alatt blokkolt, elsőféket is elég szépenhúztamneki hogy már nemmertem jobbanhúzni mert kb 60felé felnyalom az aszfaltot amikor a poros részhez értem,utána meg már amikor közeledtem az árok meg összepakolt szarokfelé satuztam elsőt hátsót és elfeküdtem baloldalra , felkelek retkesen , motort felálítom amjdnem hzzáfogtama bőgést a faszikám meg csak elment mellettem mintha mindennapos lenne
Az autós simán megszivatta....
Sztem Yamaha barátunk nem az utat figyelte hanem a km-óráját.....
Egyébként pedig ezen az úton öngyilkoság előzni mert nem tudsz a tiszta aszfalton menni csak a sóderos részen, meg is csúszott a kollégának az RS. De sztem 90-ről állóra lehetett volna fékezni azt a motort ezen a távon csak nem merte ráhúzni az elsőt...
nem nagyon vágom a sztorit? Ezen az úton szerintem alapból nem fér el egymásmellett egy autó és egy motor hol akartál itt előzni? És mi az a féknyom olyan bazi hosszan? És ki fékezet be vagy mi van? Nem értem az esetet.
De ezt már azthiszem beszéltük.
Sztem Yamaha barátunk nem az utat figyelte hanem a km-óráját.....
Egyébként pedig ezen az úton öngyilkoság előzni mert nem tudsz a tiszta aszfalton menni csak a sóderos részen, meg is csúszott a kollégának az RS. De sztem 90-ről állóra lehetett volna fékezni azt a motort ezen a távon csak nem merte ráhúzni az elsőt...
Ár: 470 000FT
Ha valakit érdekel írjon a hxandras@freemail.hu ra vagy hívjon: 70/5840-762
Amugy mostmár jó a motor, élvezet vele menni, csak egy kicsit későn nyit a power de nyit
v biztos lehet kapni ehhez a dobhoz tartót is