Elég bőven!Én is goldolkoztam, hogy igy MV agusta, GSXR, CBR meg minden anyám tyúkja, inkább kéne egy kis V2es gép, ami nem is nagy ccm, például egy SXV450-550!Szerintem bőven elég az a 60lóerő is!
Ez úgy van, hogy ha veszel egy RS-t, akkor ugye lehet választani, hogy 11KW-os kell, vagy 21KW-os!A 11KW-osban nincs power, meg le van folytva, a 21KWos-ban meg van power, és nyitottabb mint a 11KW-os!1000km-ig meg minde2 csak 5ig pörög járatósan!
hat figyi ezek a mocik mint az enyemis levannak fojtva ,ezert 11kwosak.eddig vili?ha kiveszed a fojtast lessz 31le de tobb nem.attol meg a papirokba 11kw van
Hát 40pacis RS-t nem hiszem, hogy találsz, max 160as hengerrel!De elvileg nem lehet vezetni, de a rendőr nem szól be, csak ha nagyon szemét!A másik, műszakin nem nézik, hogy milyen erős a géped!
Azt szeretném kérdezni ha veszek egy rs125-t ami 40 paci akkor lehet-e a1-es jogsival vezetni mert ugyebár a1-el 11kw-ig vezethetek. Meg lehet-e valahogy oldani hogy lefolytatom a műszaki vizsgához és utána kiszedetem?
Akkor sehogy nem lehet elintézni hogy a papírban más legyen?
Azt szeretném kérdezni ha veszek egy rs125-t ami 40 paci akkor lehet-e a1-es jogsival vezetni mert ugyebár a1-el 11kw-ig vezethetek. Meg lehet-e valahogy oldani hogy lefolytatom a műszaki vizsgához és utána kiszedetem?