A k63 pályára való változata az rsw durván jobb mint a 2-3 szor drágább "neves" gumigyártók termékei, etz is az mz kupásoktól hallottam egy pályanapon a szünetben, amikor többen körbeálltuk valakinek a motorját,többen egyetértően hümmögtek, hogy valóban meglepően jó ,az árához képest meg pláne. Volt aki áttért valami egyébbre, de miután párszor leheveredett a sóderágyban, gyorsan visszacserélte.
A k63rsw 15 rugó, ennyiért csak valamivféle turagumát lehet venni a márkásak közül, aminél a sima k63 is biztosan jobb.
A heidenau k63 nekem a Futurán volt elöl (én rakattam rá), nem volt rossz! Nem mondom hogy olyan mint a Dunlop d208 az RSen, de az árához képest korrekt.
Egyébként ma elérte a számláló a motoromban a 12.000kmt, és ezt teljesen hibamentesen , és gond nélkül! Csak tankoltam! Még gyári dugó van benne
Sziasztok!Valaki nem tudja kasa93 MSN címét(feltéve ha van)!Mert nem válaszol az egyik topikban, és megszeretnék vele beszélni 1-2 dolgot!Ha valaki tudja legyenszives válaszolni! Köszike!
Üdv: Labika!
Van aki arra használ egy sportmotort amire való, és van aki veri a brét a csilivili mocijára. Attól még h szép a gép , lehet segg hülye srác, és leszarja mi van benne....
sztem aki igyvigyáz a mocira amint láccik külsőleg az sztem nemtette volna fel egylapra hogy összetörje, ebből következik a száguldozás, száguldozásból széthajtás:D piszokszépegy gépezet:)
A k63rsw 15 rugó, ennyiért csak valamivféle turagumát lehet venni a márkásak közül, aminél a sima k63 is biztosan jobb.
Egyébként ma elérte a számláló a motoromban a 12.000kmt, és ezt teljesen hibamentesen , és gond nélkül! Csak tankoltam! Még gyári dugó van benne
Az olcsó "márkás" gumiknál sokkal jobb, ennél a coninentálnál is szerintem.
sokan mondják hogy ilyen meg olyan de nekem semmi gondom nem volt vele ...
azt írja h supermotora való.Mi a külömség a sportmotor gumija között?Max 16-7 ezrem van rá
Üdv: Labika!
jövöhétem visszakapom a jogsim :)
mer ezt akarod megvenni?