Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli én nekem volt mitas 12ért heidenau-t megkaptam 10be és a másikról nem mondok inkább semmit mert már csak max tüzelni használnám a mitast
Létezik Talmácsi replikás rs 125
De azt akartam!Először is csak dobot!De akkor felejtő, ugye?
A k63 pályára való változata az rsw durván jobb mint a 2-3 szor drágább "neves" gumigyártók termékei, etz is az mz kupásoktól hallottam egy pályanapon a szünetben, amikor többen körbeálltuk valakinek a motorját,többen egyetértően hümmögtek, hogy valóban meglepően jó ,az árához képest meg pláne. Volt aki áttért valami egyébbre, de miután párszor leheveredett a sóderágyban, gyorsan visszacserélte.
A k63rsw 15 rugó, ennyiért csak valamivféle turagumát lehet venni a márkásak közül, aminél a sima k63 is biztosan jobb.
Zoli én is k63ast használok de tényleg nagyon jó sztem. De ez az én tapasztalattom
A heidenau k63 nekem a Futurán volt elöl (én rakattam rá), nem volt rossz! Nem mondom hogy olyan mint a Dunlop d208 az RSen, de az árához képest korrekt.

Egyébként ma elérte a számláló a motoromban a 12.000kmt, és ezt teljesen hibamentesen , és gond nélkül! Csak tankoltam! Még gyári dugó van benne
Az mz kupások is k 63-mal mennek,ésnem véletlenül.
Az olcsó "márkás" gumiknál sokkal jobb, ennél a coninentálnál is szerintem.
Ha esetleg az arrowját akarod felejtsd el mert elég szar:S ha kell tudok róla kéept is mutatni...
elég arra egy k63as heidenau is :) és lényegesen olcsóbban jössz ki
sokan mondják hogy ilyen meg olyan de nekem semmi gondom nem volt vele ...
Gumi vásárlás előtt állok ezt néztem ki:continental
azt írja h supermotora való.Mi a külömség a sportmotor gumija között?Max 16-7 ezrem van rá
Sziasztok!Valaki nem tudja kasa93 MSN címét(feltéve ha van)!Mert nem válaszol az egyik topikban, és megszeretnék vele beszélni 1-2 dolgot!Ha valaki tudja legyenszives válaszolni! Köszike!
Üdv: Labika!
jah vágom kiaz. jol néz ki meg viszonylag nemis drága. meg talán nemis akar széthullani
hi ma voltam feltáráson. vezetés megfelelt. kresz megfelelt! pszichologus nah azis :)
jövöhétem visszakapom a jogsim :)
Na de meg kell hagyni ez a kedvenc festésem RS-en.
Jaja kapuvári.Németh Csabi.Nemtudom.Lehet,h ismered.
minden bennevan
kapuvári? ismerem?
Nem.Az enyém megvan.Ezt egy haverom akarja megvenni.
Van aki arra használ egy sportmotort amire való, és van aki veri a brét a csilivili mocijára. Attól még h szép a gép , lehet segg hülye srác, és leszarja mi van benne....
Hali bence!

mer ezt akarod megvenni?
sztem aki igyvigyáz a mocira amint láccik külsőleg az sztem nemtette volna fel egylapra hogy összetörje, ebből következik a száguldozás, száguldozásból széthajtás:D piszokszépegy gépezet:)
Nekem is nagyon tetszik.Remélem motorikusan is ilyen jó,mint ahogy kinéz.
A fene egye meg akkor is rohadtul tetszik.
Tényleg nagyon szép állapotban van, bár nekem nem a kedvenc festés, de tényleg nagyon szépen rendbe van tartva.
ejha én nemismerem de azt tudom hogy ahogy elnézem volt gazdija:) eszméletlenszépállapotbanvan