Hát aki megvette a mocimat annak is bevitték a mociját a rendőrségi telepre, és ráadásul őt hozták ki vétkesnek(rohadtúl nem ő volt...), de a motorhoz senki nem nyúlt a fél év alatt amit ott töltött a telepen, és nem bukott le ezzel...(az is 50esként futott 125ös volt), szóval reménykedni lehet...
segítséget kérnék tőletek fiúk!történt tegnap este egy kis balesete az unokatesómnak egy Gilera sp01el 50esként futott b-s jogsival vezette most ott a motor a rendőrségen viszik bevizsgálni:S:S:S 40el ment befordultak elé.átrepült 2 autót.milyen büntetést kaphat?
Amugy mennyit megy egy foLYtott rs végsebességre? lya a haverom 210nél rakta 3dikba, és ment volna, de az nyitott volt full gyári 98 lóerős! lya amugy bemértük kocsival ugyhogy tuti nem csalás...
jaj béci béci vdani válaszolt neked maúgy egy mootornál k.vára nem fontos a végsebesség, ha nem tudnám hogy tudsz motorozni akkor az irottak alapján azt írnám hogy ugyanolyna vagy mint a többi senkiházi aki ide betámolyog...de basszus.ezt a kérdést te se gondoltad komolyan.
hát arra figyelj hogy van folytott 15 pacis, meg nyitott 30 pacis változat... mennyit megy... ez függ azért a súlyodtól is... de itt sokmindent halottam már 150-170ig...
sziasztok tudom vagyis gondolom sokan feljonnek megkerdezni nektek az rs mennyit megy es hanyas evjarat de most en is megkerdezem es kerlek valaszoljatok mert ilyet szeretnek, es hat neztem vidiket nem nagyon szedi a labat az uj rs, irjatok mar le paran
lehet leiratotok ezerszer de ti kurva sokat irtok ide es nem birom kovetni, mert heti egszer felnezek kb :(
és a hallottak szerint a jogsi a legkevesebb ami ilyenkor ugrik
msnen ird ha gond van velem :(
lehet leiratotok ezerszer de ti kurva sokat irtok ide es nem birom kovetni, mert heti egszer felnezek kb :(